Lettet AaB-profil: - Kun fysioterapeuterne holder mig tilbage

Rasmus Thelander har fokus rettet mod superligapremieren 13. september

Arkivfoto: Mette Nielsen <i>Mette Nielsen</i>

Arkivfoto: Mette Nielsen Mette Nielsen

FODBOLD:Efter 10 dages fravær er Rasmus Thelander igen kommet ud i solen på AaB’s træningsanlæg. Forsvarsspilleren har haft problemer med baglåret, men er ifølge eget udsagn stærkt på vej tilbage.

- Jeg mærkede lidt i forbindelse med Esbjerg-kampen, som vi så efterfølgende fik tjekket ved en scanning. Den viste heldigvis ikke noget, men for en sikkerheds skyld har vi siden bygget mig op stille og roligt op derfra, forklarer Rasmus Thelander.

Frygten for en ny længere pause, som den der ramte ham omkring corona-genstarten i foråret, er derfor drevet over. Mandag blev han pisket rundt på træningsanlægget af fysioterapeut Simon Enevoldsen.

Kasper Pedersen (forgrunden) har vikarieret for Rasmus Thelander i de to seneste testkampe. Foto: Torben Hansen

Kasper Pedersen (forgrunden) har vikarieret for Rasmus Thelander i de to seneste testkampe. Foto: Torben Hansen

- Det gik rigtig godt i dag, og der er ikke noget, der holder mig tilbage - udover fysioterapeuterne, siger Rasmus Thelander, der ikke finder det altafgørende, at han får spilletid i AaB’s sidste testkamp - fredag 4. august - mod OB.

- Det bedste ville selvfølgelig være en kontinuerlig opstart, men det er jo ikke så lang tid siden, vi sluttede sidste sæson, så formen er ganske fin. Derfor mener jeg godt, jeg ville kunne gå direkte ind og spille den første turneringskamp (13. september i Lyngby, red.). Det er da stadig mit håb, at jeg er med der, for jeg tror snart, jeg er tilbage i fuld træning, siger AaB-forsvareren.

AaB’s testkamp mod OB på fredag bliver med sikkerhed uden Iver Fossum, Mathias Ross og Lukas Klitten, der alle er optaget af landsholdsopgaver. Kampen, der begynder kl. 15.00, kan i øvrigt streames direkte af alle NORDJYSKE-abonnenter.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.