Lodtrækning om billetter til OL i Paris: Deadline nærmer sig

31. januar venter en vigtig deadline, hvis du vil have den bedste chance for at købe billetter til OL i 2024.

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

De billigste billetter koster 180 kroner, og turen tager kun et par timer med fly eller 12-14 timer i bil.

Med Viktor Axelsen plantet solidt på tronen i herrebadminton, en historisk stærk cykelelite og mange andre danskere med medaljechancer kan OL i Paris blive et kæmpe tilløbsstykke for sportsinteresserede danskere.

Men du skal snart ud af starthullerne, hvis du vil have den bedste chance for at få en billig plads på tribunerne i sommeren 2024.

Allerede 31. januar venter nemlig den første vigtige deadline i forhold til at købe billetter til legene i den franske hovedstad om halvandet år.

Det er første gang siden London i 2012 og sidste gang inden tidligst 2036, at sommer-OL bliver afviklet i Europa, og derfor forventer man enorm rift om billetterne.

Af samme årsag vil der blive trukket lod i flere omgange blandt de interesserede, og i første omgang skal man altså ind på arrangørernes officielle side - paris2024.org - og registrere sig for at være med i bowlen.

Lasse Norman Hansen, der har hentet en stribe OL-medaljer til Danmark, krydser fingre for en gentagelse af OL i London efter de coronaramte lege i Tokyo.

- Jeg husker London-legene som noget helt vildt på grund af de danske tilskuere. Jeg lagde i den grad mærke til, at de var der. Især under prisoverrækkelsen, hvor jeg fik min guldmedalje.

- Bagefter var jeg rundt i London, og der var danskere overalt. Jeg tog fra det ene dansker-hotspot til det andet. Opbakningen fra danskerne gør en kæmpe forskel, og jeg håber, at lige så mange danskere kommer til Paris som dengang i London, og måske endnu flere, siger den femdobbelte OL-medaljevinder.

Danmarks Idrætsforbund (DIF) har modsat tidligere ikke noget med billetsalget at gøre, men tror på mange danskere i de parisiske gader.

- Ved de seneste to OL, sommer-OL i Tokyo og vinter-OL i Beijing, har danske tilskuere ikke kunnet rejse med.

- De har været savnet, men nu er muligheden der igen, og da Paris-legene er det første sommer-OL i Europa i 12 år, regner jeg med, at vi får masser af danske flag at se på tribunerne, siger DIF-formand Hans Natorp.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.