Lucas Andersen efter nederlag til Aalborg: -Det stinker

Frederikshavn-målscoreren gik ærgerlig i omklædningsrummet, men nu ligger fokusset på den kommende kamp

Målscorer Lucas Andersen var ærgerlig over nederlaget til lokalrivalerne Aalborg Pirates. Foto: Martin Damgård.

Målscorer Lucas Andersen var ærgerlig over nederlaget til lokalrivalerne Aalborg Pirates. Foto: Martin Damgård.

ISHOCKEY:Frederikshavn White Hawks tabte knebent med 2-1 til lokalrivalerne fra Aalborg, da de tørnede sammen i Gigantium fredag aften.

Lucas Andersen blev udeholdets eneste målscorer i kampen, og selvom et mål altid gør godt, så betød scoringen ikke så meget for Frederikshavn-spilleren efter kampens nederlag.

- Det stinker at tabe til Aalborg, konstaterer han kort.

- De kommer hårdere ud end os, og vi hænger efter i starten. De har overtaget i kampen, men jeg synes, vi står godt defensivt imod. Og så er det svært at vinde, når vi ikke scorer på vores chancer, forklarer han.

Selvom nederlaget gjorde ondt på målscoren, så er der kun en vej for ham og klubben, og det er frem.

- Vi har en fridag dagen efter kampen, så nu skal vi hjem at slappe af, og så skal vi bare i gang med at forberede os til den næste kamp igen, fortæller Lucas Andersen.

Indtil videre har Frederikshavnerne kun spillet udekampe i sæsonen, hvilket den næste kamp ligeledes er, når holdet drager til Esbjerg. Derfor ser Lucas Andersen også særligt frem til, at holdet igen - og for første gang i sæsonen - kan løbe på egen is.

- Vi glæder og til at spille hjemme igen. Det er nogle lange ture vi skal på fra Frederikshavn, så det bliver dejligt at kunne være hjemme og spille foran vores fans igen, understreger han.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden