Lukaku er utilfreds med situationen i Chelsea

Belgiske Romelu Lukaku løfter i et interview sløret for problemer i Chelsea under manager Thomas Tuchel.

Premier League - Chelsea v Brighton <i>John Sibley/Ritzau Scanpix</i>

Premier League - Chelsea v Brighton John Sibley/Ritzau Scanpix

Chelseas belgiske stjerneangriber Romelu Lukaku er utilfreds med sin situation i London-klubben og det system, som manager Thomas Tuchel praktiserer.

Det siger han i et interview med Sky Italy, der er blevet publiceret torsdag.

Lukaku forlod i august italienske Inter for at vende tilbage til Chelsea i en handel, der løb op i omegnen af 865 millioner kroner.

Siden er det blevet til syv mål i 18 kampe for belgieren, hvis anden periode i klubben dog er blevet afbrudt af skader og covid-19.

- Efter to år i Italien, hvor jeg hos Inter arbejdede meget med trænere og ernæringseksperter, er jeg i fysisk god forfatning. Men jeg er ikke tilfreds med situationen, det er normalt, siger Lukaku.

- Træneren har valgt at spille med et andet system. Jeg er bare nødt til ikke at give op og fortsætte med at arbejde og være professionel. Jeg er ikke tilfreds med situationen, men jeg er en arbejdshest, og jeg må ikke give op.

Sky Italia oplyser ikke, hvornår interviewet har fundet sted og uddyber ikke noget om den situation, Lukaku omtaler. Det fulde interview med den 28-årige angriber bliver sendt på tv fredag.

Romelu Lukaku har siden oktober misset ni kampe for Chelsea. Han har i den periode kunnet se Chelsea gå fra at være seriøse titeludfordrere i Premier League til nu at være otte point efter Manchester City på førstepladsen.

Holdet har vundet bare to af sine seneste seks kampe i ligaen.

I interviewet kommer belgieren også ind på, at han drømmer om en dag at vende tilbage til Inter, hvor han på to sæsoner scorede 64 mål i 95 kampe og hjalp klubben med at vinde sit første mesterskab siden 2010.

- Jeg håber virkelig fra bunden af mit hjerte at vende tilbage til Inter. Ikke i slutningen af min karriere, men mens jeg stadig har et godt niveau, så vi forhåbentlig kan vinde mere, siger han.

Lukaku gjorde søndag comeback for Chelsea mod Aston Villa efter at have siddet ude med coronavirus. Her blev han skiftet ind i pausen og scorede et mål og vandt et straffespark i klubbens 3-1-sejr.

Onsdag scorede han igen, da holdet spillede 1-1 hjemme mod Brighton.

/ritzau/Reuters

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.