Müller er tilgængelig for Tyskland resten af karrieren

Den 33-årige Thomas Müller fortsætter på landsholdet, så længe landstræner Hansi Flick har brug for ham.

Det blev tolket som et farvel til landsholdet, da Thomas Müller gav interview efter Tysklands VM-exit i Qatar, men nu erklærer han sig klar til at forsætte. (Arkivfoto). <i>Annegret Hilse/Reuters</i>

Det blev tolket som et farvel til landsholdet, da Thomas Müller gav interview efter Tysklands VM-exit i Qatar, men nu erklærer han sig klar til at forsætte. (Arkivfoto). Annegret Hilse/Reuters

Den 33-årige offensivstjerne Thomas Müller har spillet 121 landskampe for Tyskland siden 2010 og har stadig mod på mere for sit land.

Mandag hamrede han rygterne om sit landsholdsexit til jorden ved at melde sig tilgængelig for Tyskland resten af karrieren.

- Så længe jeg er professionel fodboldspiller, vil jeg altid være tilgængelig for landsholdet, hvis der er brug for mig, siger Thomas Müller ifølge nyhedsbureauet AFP.

Efter det skuffende exit allerede i gruppespillet ved VM i Qatar antydede Müller ellers, at det kunne være forbi for ham i den tyske trøje.

- Hvis det her var min sidste kamp, vil jeg gerne sige et par ord til vores fans, som har støttet mig i mange år. Jeg har altid prøvet at efterlade mit hjerte på banen, lød det fra Müller.

Siden har han haft tid til at overveje fremtiden, og han har også talt med landstræner Hansi Flick.

- Vi skal og vil få succes igen. Det handler mindre om bestemte spillere. Træneren har mange muligheder, der er mange unge spillere.

- Jeg er rolig, men absolut klar, hvis træneren har brug for mig, understreger Bayern München-stjernen.

Müller var med i startopstillingen i alle Tysklands VM-kampe i Qatar, men han formåede ikke udbygge sit måltal ved VM-slutrunder, hvor han er noteret for ti scoringer.

Han scorede fem mål ved både VM i 2010 - hans fem første træffere for Tyskland - og VM i 2014.

På klubplan har Müller spillet for Bayern München i hele karrieren.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden