Målrig deler for TFC

Seks kasser, da Thisted FC gæstede superliganedrykker

Sebastian Engelberth Hansen
Thisted FC matchede Viborg FF i størstedelen af lørdagens udekamp på viborgensernes træningsanlæg. Det glæder Joakim Mattsson. Arkivfoto: Kurt Bering
Thisted FC 10. februar 2018 14:53

FODBOLD: To mål på to minutter. Sådan vendte Thisted FC en svær situation nede med 3-1 og under pres til et resultat på 3-3. Thyboerne gæstede lørdag en kollega fra NordicBet Ligaen i form af Viborg FF’s nedrykkere fra Alka Superligaen.

Selvom thyboerne havde en overvægt af chancer før pausen, hvor 1. divisions nummer 2 både ramte stolpen og missede en friløber, gik viborgenserne til pause foran 2-1.

- Jeg er mest tilfreds med vores første halvleg, for der var vi klart dominerende mod en modstander, som godt nok er nedrykker fra Superligaen, men stadig har et helt andet setup end os. Vi overmatchede dem, uden de skabte de store chancer. Så ved jeg godt, de vandt 2-1, siger TFC-cheftræner Joakim Mattsson.

Først headede thyboernes Jákup Thomsen TFC foran efter 17 minutter. Kort forinden misbrugte færingen en friløber, men han tog revanche, da den både tidligere og kommende Viborg-spiller Jeff Mensah sendte et indlæg ind i panden på ham.

Andreas Albers udlignede for midtjyderne 10 minutter senere, inden Kristian Sivebæk i første halvlegs sidste minutter scorede på straffe til 2-1.

Efter 55 minutter øgede viborgensernes nye foretrukne højre back, Mikkel Knudsen, da han med venstreskøjten scorede på et langskud.

Herfra pressede Viborg på, men midtvejs i halvlegen begyndte kampen at bølge frem og tilbage. Det udnyttede TFC. Først trak Mads Vang til baglinjen og smækkede et fladt indlæg ind i feltet.

Viborgs Jacob Dehn gled ind i bolden og scorede selvmål, og blot to minutter senere udlignede TFC så på et mønsterangreb.

Mathias Myrthue spillede flot op fra forsvaret, Sonny Jakobsen løb dybt og fandt første gang Glenn Rask, som bankede bolden ind med en førstegangsafslutning til 3-3. Herefter var Viborg tættest på med et skud på overliggeren, men ind kom kuglen ikke.

- Jeg er glad for, at vi viste moral på trods af en svær start i anden halvleg, siger Joakim Mattsson

TFC møder Holstebro i næste træningskamp, hvorefter de drager på træningslejr i Tyrkiet.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...