Magnussen er optimistisk på holdets vegne efter første point

Haas har forbedret sig, mener Kevin Magnussen, efter at han søndag scorede årets første point.

Haas kom tomhændet ud af sæsonens første grandprix, men søndag lykkedes det Kevin Magnussen at sætte et point på tavlen i Saudi-Arabien.

Danskeren blev nummer ti ved at overhale AlphaTauris Yuki Tsunoda mod slutningen af løbet.

Magnussen var kørt tidligt i pit, hvor han skiftede fra mediumdæk til hårde dæk, og den strategi gav pote.

- Det var virkelig et godt løb, hvor tingene fungerede. Dækkene var overraskende gode, og vi kunne virkelig kæmpe til sidst i løbet og komme forbi Tsunoda, og han var endda på nyere dæk, siger danskeren til Viaplay.

- Det virker, som om vi har fundet noget. Vi har forbedret os lidt, hvilket er super fint. Jeg glæder mig til at se, om vi kan bevise, at det også holder stik i Melbourne, når vi kommer dertil.

Selv om holdkammeraten Nico Hülkenberg har været hurtigere i træningerne og kvalifikationen op til grandprixet i Jeddah, sluttede Magnussen foran tyskeren, som blev nummer 12.

Også i første grandprix var danskeren bedst.

Haas er nu på tavlen, og selv om der kun er tale om et enkelt point, skal man ikke undervurdere betydningen, påpeger Kevin Magnussen.

- Jeg ved, at det betyder sindssygt meget. Vi har været lidt nervøse for starten på sæsonen. Vi fik ikke en super god start i Bahrain, så det er rart at komme i gang, lyder det fra Haas-køreren.

Næste Formel 1-løb køres om to uger i Australien.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.