Massiv interesse for pokalfinale skabte lang kø for AaB-fans

Mange AaB-fans har allerede booket billetter til pokalfinalen i Parken mod FC København. 

Interessen for at komme i Parken og se AaB i pokalfinalen er enorm. <i>Foto: Henrik Bo</i>

Interessen for at komme i Parken og se AaB i pokalfinalen er enorm. Foto: Henrik Bo

AALBORG:Der var travlhed på Hornevej i løbet af onsdagen. Årsagen var en stor efterspørgsel på billetter til pokalfinalen.  

Klokken 10.30 onsdag gik billetsalget i gang for menig mand, og siden var der massiv kø for at komme igennem til billetsalget på nettet.

Mailboksen og telefonerne var rødglødende, fordi mange AaB-fans forsøgte at få et svar på, hvorfor det for nogle var svært at komme igennem købsprocessen i forbindelse med billetsalget til pokalfinalen. 

AaB's direktør Jesper Dalum havde ligesom alle sine medarbejdere travlt med at forsøge at besvare de mange henvendelser, der kom i kølvandet på en massiv interesse for at købe billetter til pokalfinalen. 

- Vi har lagt nogle filtre ud i forbindelse med billetsalget. Folk skal verificeres, når de køber billetter. Det har vi valgt at gøre, fordi vi ønsker at sikre os, at det er AaB-fans, der køber billetterne, men i løbet af dagen har vi fået mange af de mailforespørgsler klaret, så folk er blevet clearet til at købe billetter, fortæller Jesper Dalum, der forklarer at det filter, der var lagt ud for at frasortere eventuelle FCK-fans i AaB's område, krævede manuelt arbejde.

- Det er en manuel proces, og det er derfor det tager tid.  men vi håber, at folk har forståelse for, at vi gerne vil sikre os, at det er AaB-fans, der køber billetterne, siger Jesper Dalum. 

AaB-direktøren erkender blankt, at han er positivt overrasket over den store interesse for at købe billetter. 

- Vi var godt klar over, der ville være stor interesse, men det er meget positivt, at interessen er så massiv, som vi oplever lige nu. Systemet har klaret udfordringen og er efter mine oplysninger ikke gået ned, fortæller Jesper Dalum. 

Det helt store spørgsmål for mange AaB-fans er lige nu, om de får en billet til pokalfinalen. Her kan Jesper Dalum berolige de eventuelt ængstelige fans. 

- Jeg er ret sikker på, at alle de AaB-fans, der ønsker at komme i Parken nok skal få mulighed for det. Der er stadig billetter til salg. Vi har fået fyldt vores stemningsafsnit på den ene endetribune, og så har vi efterhånden også fået fyldt på C-tribunen, hvor havde nogle afsnit. Vi har stadig billetter på A-tribunen, siger Jesper Dalum.

Ifølge en billetrobot, der lægger opdateringer ud på Twitter var der onsdag aften cirka 6000 AaB-fans, der havde købt billet.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.