Miami Dolphins vender dårlig stime med syv sejre i træk

Det så skidt ud for Miami Dolphins i starten af november, hvor holdet var milevidt fra en plads i slutspillet.

NFL: Miami Dolphins at New Orleans Saints <i>Stephen Lew/Ritzau Scanpix</i>

NFL: Miami Dolphins at New Orleans Saints Stephen Lew/Ritzau Scanpix

Denne sæson har været som nat og dag for NFL-holdet Miami Dolphins.

Efter syv nederlag i træk virkede det til, at Miami Dolphins godt halvvejs i grundspillet havde forpasset sin mulighed for at komme med i slutspillet.

Men syv sejre i træk i november og december har efterfølgende sendt Miami Dolphins op på en plads i slutspillet før de sidste to runder i grundspillet.

Det blev natten til tirsdag dansk tid til en sejr på 20-3 ude over New Orleans Saints, som var hårdt ramt af skader og coronasmitte.

Hele 22 spillere sad ude med corona for New Orleans Saints - heriblandt de to quarterbacks Taysom Hill og Trevor Siemian. Også quarterback Jameis Winston er ukampdygtig på grund af en knæskade.

Med holdets bedste quarterbacks ude med corona var det fjerdevalget og rookien Ian Book, som fik chancen for New Orleans Saints.

Ian Book havde det generelt svært grundet de mange afbud, og han indledte med en interception, som førte til touchdown til Miami Dolphins.

Miami kom foran 10-0 i første quarter, men hjemmeholdet reducerede til 3-10 på et field goal i andet quarter. Det skabte en smule spænding i opgøret, men ikke længe.

I anden halvdel af kampen var New Orleans Saints nemlig ikke i stand til at score yderligere, og det endte derfor med en komfortabel sejr til Miami Dolphins.

Sejren betyder, at Miami-mandskabet nu står noteret for otte sejre og syv nederlag.

Det er akkurat nok til at rykke op og erobre den syvende og sidste AFC-playoffplads for Miami Dolphins inden de to sidste kampe i grundspillet.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.