Midtjyllands dødbold straffede Vendsyssel

FC Midtjylland vandt 1-0, da Vendsyssel skød deres forårssæson i Superligaen i gang

Mikkel Færgemann Viken
Foto: Hans Ravn
Vendsyssel FF 11. februar 2019 20:57 - Opdateret 12. februar 2019 05:50

FODBOLD: Det var en stor opgave, som Vendsyssel-spillerne stod over for mandag aften, da de forsvarende mestre fra FC Midjylland gæstede Nord Energi Arena.

Selvom Vendsyssel kæmpede godt igennem hele kampen, så lykkedes det ikke at tage point fra Superligaens nuværende andenplads. De hvidblusede tabte kampen 1-0.

Vendsyssel FF kom ellers flyvende fra start, og efter bare et halvt minut serverede Jon Thorsteinsson bolden for Tiémoko Konaté i feltet, som frit tog den ned, men han sparkede den ind i brystet af Jesper Hansen.

Hjørringenserne var i de første 20 minutter meget på bolden og havde flere farlige fremstød, men de manglede den sidste skarphed i afleveringerne, før de for alvor blev farlige.

Den manglende skarphed udnyttede Midtjylland i stedet, som på deres første reelle chance bragte sig foran 1-0. Det var midtstopperen Kian Hansen, som på et hjørnespark vandt sin direkte duel mod Sander Fischer, og derfor bragte FCM foran på et hovedstød .

Syv minutter senere var det kun en heroisk glidende tackling fra Andreas Kaltoft, som forhindrede FCM i at bringe sig foran 2-0 efter en forfærdelig tilbageaflevering fra Tiémoko Konaté.

Mikkel Færgemann Viken
Foto: Hans Ravn

I minutterne herefter sad midtjyderne tungt på kampen godt hjulpet på vej af flere fejlafleveringer fra Vendsyssel-spillerne.

Vendsyssel var fint med i første halvleg, hvor de kæmpede flot, men det var alligevel gæsterne, som kunne gå til pause foran 1-0.

Det var FCM, som kom bedst fra start i anden halvleg. De sværmede konstant omkring Vendsyssels felt.

57 minutter inde i kampen spillede Rilwan Hassan Poul Onuachu fri omkring feltet, men den store angriber ramte bolden helt forkert og sendte den langt over mål.

Bare fire minutter senere var det Onuachu, som med en tværaflevering fra højre angrebsside, der kunne spille Rilwan Hassan alene med Michael Tørnæs, men endnu engang missede de muligheden for at score til 2-0.

Kort inde i tillægstiden fik den nye spids Benjamin Källman et stort tilbud, men han sparkede bolden i sidenettet.

Kälmanns mulighed var den største chance for Vendsyssel i anden halvleg. Det lykkedes derfor ikke for Hjørring-klubben at skabe det nødvendige pres til at få reduceret. De må derfor tage fra kampen uden point.

Tema: Vendsyssel FF

Vis flere

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...