Mors-Thy håndbold

Mors-Thy forlænger med norsk profil

Bagspilleren Erik Toft er nu på kontrakt frem til 2022

Arkivfoto

Arkivfoto

MORS-THY:Tilhængerne af Mors-Thy Håndbold kan se frem til mange flere norske bombetogter i de kommende sæsoner.

Erik Toft, 26-årig venstreback med et af de tørreste hug i herrernes håndboldliga, har forlænget sin kontrakt så den i stedet for udløb om et år nu rækker hele tre år frem.

- Det er en god følelse at have det på plads allerede nu, så kan jeg koncentrere mig om at spille håndbold, lyder det fra Erik Toft i en pressemeddelelse fra Mors-Thy Håndbold.

- Først og fremmest trives jeg rigtig godt på Mors og i Thy, og vi har et spændende hold, også de kommende sæsoner, som jeg gerne vil være en del af. Mine to første år her i klubben har været gode, og jeg er blevet taget godt imod af alle i klubben - holdkammerater, på kontoret, vores fantastiske fans, så det har været en fornøjelse, siger fortsætter han og tilføjer, at forlængelsen passer både ham og kæresten Thea, der foruden at spille håndbold i Mejrup-Hvam studerer i Holstebro, hvor parret er faldet godt til.

Mere stabilitet

Det er Erik Toft også i Mors-Thy, hvor han i sin første sæson blev topscorer og årets spiller. I den svære sæson nummer to kneb det mere for venstrebacken, som dog fortsat var en af Mors-Thys profiler - og som i den vigtige udesejr over Lemvig-Thyborøn i april blandt andet scorede et mål, der senere blev kåret som det næstbedste i hele ligasæsonen.

I den var Mors-Thy som bekendt nærmere nedrykning end slutspil, og Erik Toft lægger ikke skjul på, at top otte er med i planerne for de kommende sæsoner.

- Personligt håber jeg, at jeg kan blive endnu dygtigere og en mere stabil spiller. Som hold forventer jeg, at vi tager et skridt op, så vi er med i kampen omkring slutspilspladserne. Og med opbakningen fra vores fantastiske fans er jeg sikker på, at det lykkes for os, siger han.

En kulturbærer

Hos Mors-Thy Håndbold er der stor tilfredshed med, at aftalen med den stærke nordmand er på plads.

- Erik Toft er en vigtig brik i bestræbelserne på at nå vores målsætninger. Alle med interesse i Mors-Thy Håndbold og rundt omkring i håndbolddanmark ved, hvilke kvaliteter Erik Toft indeholder - blandt andet et hårdt og præcist skud og en habil og bomstærk forsvarsspiller - alt sammen noget som vi glæder os til at gøre brug af i Mors-Thy Håndbold i de næste sæsoner, lyder skudsmålet fra sportschef Henrik Hedegaard, som fortsætter:

- Det er fantastisk, at vi allerede så tidligt i sæsonen kan begynde at lande aftaler med spillere af Erik Tofts kaliber. Kulturbærer er et stort ord, men visse typer falder bare ind i en klub med det samme, og vi synes, at Erik og Mors-Thy Håndbold er et overordentligt godt match.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst