Mors-Thy Håndbold tabte i Atlanterhavet

Nordvestjyderne er på træningslejr på spansk ferieø, og her krydsede de torsdag klinger med Skjern

Cheftræner Niels Agesen vil se sit hold være bedre i ankomstfasen i angrebet, når HTH Herreligaen til februar genstartes. <i>Arkivfoto: Martél Andersen</i>

Cheftræner Niels Agesen vil se sit hold være bedre i ankomstfasen i angrebet, når HTH Herreligaen til februar genstartes. Arkivfoto: Martél Andersen

LANZAROTE:Håndboldherrerne fra Mors-Thy Håndbold forbereder sig i øjeblikket på genstarten af HTH Herreligaen i starten af februar. Det sker på ferieøen Lanzarote i Atlanterhavet, og her har de selskab af ligakollegerne fra Skjern, som de torsdag mødte i en testkamp.

Opgøret var aftalt til to gange 20 minutters spil, og her stod Skjern til sidst som vinder med 19-17 efter føring 10-9 ved pausen.

- Begge hold havde lidt spillere ude, så derfor aftalte vi en lidt kortere kamp. Det var en fin test, og vi fik blandt andre bragt Marcus Norrbrink i spil, der ikke har spillet så meget for os. Generelt fik vi set nogle lidt nye konstellationer og arbejdet med vores ankomstfase, som skal være bedre i foråret, fortæller Mors-Thys cheftræner, Niels Agesen.

Når Skjern til slut stod som vinder af testkampen, så skyldes det primært nogle lidt for store afbrændere fra nordvestjydernes hænder.

Kristian Vukman og Kasper Lindgren stod over kampen for Mors-Thy på grund af sygdom, mens Mads Thymann og Tim Sørensen er på skadeslisten. 

Mors-Thy har været på Lanzarote i en uge, og fredag går turen hjem igen.

- Vi har haft en fin tur med masser af sol, og de C-vitaminer, vi har fået skudt ind hernede, tror jeg er givet godt ud i februar og marts derhjemme, siger Niels Agesen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.