Mors-Thy profil flækkede læben og fik tre sting

Frederik Tilsted fulgte i sin storebrors fodspor, da han vendte hjem til Mors-Thy Håndbold i sommer, men optakten til braget mod Aalborg Håndbold har ikke været uden problemer

Mors-Thy Håndbolds Frederik Tilsted er tilbage fra både flækket læbe og sygdom. <i>Arkivfoto: Martin Damgård</i>

Mors-Thy Håndbolds Frederik Tilsted er tilbage fra både flækket læbe og sygdom. Arkivfoto: Martin Damgård

En flækket læbe og et sygdomsforløb. Frederik Tilsted havde en uheldig uge, da hans hold Mors-Thy Håndbold mødte KIF Kolding i HTH Herreligaen. Derfor spillede han ikke kampen, der endte 29-29 efter at Mors-Thy smed en syvmålsføring væk.

- Jeg flækkede min læbe to dage inden kampen og blev syet med tre sting, samtidig med at jeg var syg. Men mod Kolding synes jeg, det er flot, at vi fik et point, når nu Henrik Toft blev skadet undervejs, og der var flere -  inklusiv mig selv - der ikke var med, siger Frederik Tilsted.

Bagspilleren, der vendte hjem til Mors-Thy denne sommer, har ellers fået en god sæsonstart i klubben, hvor han først fik spredt sine håndbold-vinger.

- Jeg er fra området og kender en del af spillerne i forvejen, så det har været nemt at falde til på det personlige plan. Spillemæssigt skal vi lige finde hinandens mønstre, men det kommer hen ad vejen. Så jeg synes, at det har været en rigtig positiv start, siger 24-årige Frederik Tilsted.

Før han vendte tilbage til barndomsklubben, hentede Mors-Thy Håndbold hans storebror, Henrik Tilsted, til den nordvestjyske klub. Brødrene har flere gange spillet mod hinanden hos forskellige klubber, men nu skal de forsøge at begå sig som holdkammerater.

- Vi har jo drømt om det, siden vi først spillede håndbold på terrassen som små. At skulle stå sammen i stedet for at stå mod hinanden, det er sjovt at prøve. Men når vi spiller, så er vi mere holdkammerater end brødre, og sådan skal det også være, fortæller bagspilleren.

- Det er rart at have min bror tæt på, efter han har spillet flere forskellige steder i landet. Så nu kan vi spise aftensmad sammen lidt oftere, hvilket er hyggeligt.

Mors-Thy Håndbold hentede i sommer Henrik Toft Hansen, Henrik Tilsted og Frederik Tilsted til klubben. <i>Arkivfoto: Bo Lehm</i>

Mors-Thy Håndbold hentede i sommer Henrik Toft Hansen, Henrik Tilsted og Frederik Tilsted til klubben. Arkivfoto: Bo Lehm

Klar mod Aalborg

Mors-Thy-spilleren er tilbage efter sin korte sygdom, men det bliver ikke en let opgave for holdet at slå Aalborg Håndbold, der må anses som klar favorit til torsdagens opgør i Thyhallen.

- Nu har vi selvfølgelig en svær opgave mod Aalborg, hvor vi kan spille frit, fordi der er ingen, der forventer, at vi vinder. Selvom vi spiller en fantastisk kamp, kan vi stadig tabe med to eller fem, fordi Aalborg er så gode. Vi skal prøve og jagte alt, hvad vi kan, og hvem ved, om vi kommer til at overraske, siger Frederik Tilsted.

Mors-Thy Håndbolds største fordel ligger måske i, at holdet spiller på hjemmebane i Thisted, hvor de får brug for opbakning fra lægterne.

- Vi skal helst have et fort på hjemmebane, hvor vi får mange point. Fansene er med til at skabe en fantastisk kulisse og skabe ekstra tryk på modstanderen i en tætpakket Thyhallen, siger Frederik Tilsted om hjemmeholdets fans.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Få uger før sit exit advarede direktør mod fare for nedstyrtning på supersygehus
Luk