Muskelskade holder Virgil van Dijk ude i over en måned

Liverpool er blot sekser i Premier League. Nu må klubben undvære sin hollandske forsvarschef i længere tid.

Det kører ikke på skinner for Virgil van Dijk og Liverpool i denne sæson. Her ses han i mandagens nederlag til Brentford. <i>Adrian Dennis/Ritzau Scanpix</i>

Det kører ikke på skinner for Virgil van Dijk og Liverpool i denne sæson. Her ses han i mandagens nederlag til Brentford. Adrian Dennis/Ritzau Scanpix

Den engelske fodboldklub Liverpool må undvære forsvarsgeneralen Virgil van Dijk i over en måned. Hollænderen er ude med en muskelskade.

Det siger den engelske fodboldklubs manager, Jürgen Klopp, fredag på et pressemøde inden lørdagens FA Cup-kamp mod Wolverhampton.

I mandagens 1-3-nederlag til Brentford i Premier League blev van Dijk taget ud i pausen, men Klopp er overrasket over skadens omfang.

- Virgil var en stor overraskelse for os og et slag. Han kunne ikke mærke så meget. Diagnosen var ret hård. Vi taler uger, mere end en måned, men jeg håber, at det går hurtigt.

- Det er hårdt for mig, men han har spillet fantastisk mange kampe i de seneste år, siger Klopp.

Liverpool indledte sæsonen som titelaspirant i Premier League, men er blot nummer seks i øjeblikket med 28 point efter 17 kampe. I toppen fører Arsenal an med 44 point.

Mens van Dijk er ude med en skade, så kan Liverpool trods alt glæde sig over at have en anden hollænder til rådighed.

Offensivspilleren Cody Gakpo, der netop er skiftet til Liverpool fra PSV Eindhoven, er til rådighed for første gang til kampen mod Wolverhampton, oplyser Klopp.

Gakpo var en del af det hollandske landshold, der var med ved vinterens VM-slutrunde i Qatar. Her scorede Gakpo tre mål.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.