Nadal bliver holdejer i mesterskab med el-speedbåde

Rafael Nadal viser sin interesse i eldrevne speedbåde og bliver holdejer af et kommende mandskab.

Tennisstjernen Rafael Nadal trænede tirsdag på Rod Laver Arena forud for Australian Open i Melbourne, hvor han er forsvarende mester. <i>Sydney Low/Ritzau Scanpix</i>

Tennisstjernen Rafael Nadal trænede tirsdag på Rod Laver Arena forud for Australian Open i Melbourne, hvor han er forsvarende mester. Sydney Low/Ritzau Scanpix

Tennis er ikke det eneste, der optager Rafael Nadal op til grand slam-turneringen Australian Open, der går i gang på mandag.

Nadal er også interesseret i hurtige både på vandet. I hvert fald blev det tirsdag annonceret, at spanieren er blevet holdejer i et mesterskab med eldrevne speedbåde.

Mesterskabet kommer til at gå under navnet UIM E1 World Championship og bliver det første af sin slags, oplyser arrangørerne.

Det følger i kølvandet på serier med eksempelvis eldrevne biler og skal efter planen begynde senere på året.

- Jeg er meget spændt på at blive involveret i et projekt som E1, der går op i bæredygtighed og vil være godt for samfundet generelt - især i kystområder, siger Nadal på arrangørernes hjemmeside.

Nadal går i fodsporene på andre sportsstjerner, som ejer et hold i mesterskabet. Sergio Peres, der er Formel 1-kører hos Red Bull, har også købt et hold i serien.

Inden de hurtige både skal i vandet, koncentrerer Nadal sig i de kommende uger om et forsvar af titlen i Australian Open.

I karrieren har Nadal vundet 22 grand slam-titler. Det er flest af alle mandlige tennisspillere.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.