Nadal står til at misse op til otte uger med hofteskade

Rafael Nadal står foran en længere pause på grund af en skade i hoften. Op til otte uger er han ude.

Rafael Nadal røg onsdag ud af Australian Open efter at have kæmpet med sin skadede hofte undervejs i kampen. <i>Manan Vatsyayana/Ritzau Scanpix</i>

Rafael Nadal røg onsdag ud af Australian Open efter at have kæmpet med sin skadede hofte undervejs i kampen. Manan Vatsyayana/Ritzau Scanpix

Rafael Nadal kommer ikke i aktion igen lige foreløbig.

Det spanske tennisikon står foran en skadespause på op til otte uger på grund af den skade i hoften, der hæmmede ham, da han onsdag røg ud af Australian Open.

Det oplyser Nadals lejr torsdag ifølge nyhedsbureauet Reuters.

- Han vil hvile sig de kommende dage, når han vender tilbage til Spanien, og vil starte en antiinflammatorisk fysioterapi, lyder det i en udtalelse fra Nadals team.

- Den normale tidsramme for at komme sig helt er mellem seks og otte uger.

Nadal vandt Australian Open sidste år, men kommer altså ikke til at forsvare titlen efter onsdagens nederlag til amerikanske Mackenzie McDonald.

Nadal var hårdt plaget af en skade fra midtvejs i andet sæt og kunne derfor ikke spille for fuld kraft.

Ved stillingen 3-5 i andet sæt måtte spanieren forlade banen for at modtage behandling, men han kom tilbage og fortsatte.

Nadal havde dog svært ved at løbe frem til boldene, og det var derfor blot et spørgsmål om tid, inden amerikaneren vandt.

Rafael Nadal har herrernes rekord for flest grand slam-titler i single med sine 22 triumfer. Serberen Novak Djokovic, der er favorit til at vinde Australian Open, er noteret for 21 grand slam-triumfer.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden