Netværket er fortsat intakt hos nordjysk Bulldogs-direktør

Odense Bulldogs-direktør Ole Nielsen har fortsat kontakter i telefonbogen fra sin tid i AaB Ishockey

Ole Nielsen er tilbage i dansk ishockey, hvor han tidligere stod i spidsen for AaB Ishockey. Siden har han arbejdet i en række danske fodboldklubber. Foto: Bente Poder

Ole Nielsen er tilbage i dansk ishockey, hvor han tidligere stod i spidsen for AaB Ishockey. Siden har han arbejdet i en række danske fodboldklubber. Foto: Bente Poder

ISHOCKEY:Mandag blev Ole Nielsen præsenteret som administrerende direktør i Odense Bulldogs. Tirsdag var nordjyden i Frederikshavn, hvor fynboerne led et hårdt nederlag.

Dermed er han officielt tilbage i ishockeyverden, hvor han tidligere har været sportsdirektør i AaB Ishockey. Selvom Ole Nielsen forlod den aalborgensiske klub i 2009, mener direktøren selv, at indsigten og netværket fortsat kan komme ham til gode.

- Jeg har stadig et fornuftigt netværk i miljøet. Jeg har jo fulgt med på sidelinjen og er ikke stoppet med at snakke med folk. Så jeg skal nok trække på mine kontakter og mit netværk, siger han.

De fleste havde regnet med at se ham fortsætte i fodboldens verden, hvor han har haft en ledende rolle i Vendsyssel FF, SønderjyskE, Randers, Viborg og Blokhus FC. Han kiggede også selv i den retning, indtil muligheden i Odense opstod.

- Jeg har lyttet til de muligheder, der var. Da den her kom, havde jeg nogle gode møder med Bulldogs i december, og jeg ser et uforløst potentiale. Det vil jeg gerne flytte, fortæller han.

- Det bliver det lange, seje træk. Jeg kommer ikke til at bidrage med det store i den her sæson. Der skal skubbes nogle ting kommercielt og sportsligt de kommende sæsoner, siger han.

Bulldogs indtager sidstepladsen i ligaen og ligger til at misse slutspillet. Den missede slutspilsplads kom tættere på, da Frederikshavn White Hawks tirsdag vandt 7-2 over fynboerne.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Drabet på Mia: Grusomt anklageskrift
Luk