Jammerbugt gik på sommerferie med sejr

Både Jammerbugt FC og Vejgaard vandt i 2. divison

Lasse Steffensen scorede et af målene, da Jammerbugt FC sluttede sæsonen af med en sejr. I næste sæson spiller Steffensen i Vendsyssel FF. Arkivfoto: Bente Poder <i>Bent Bach</i>

Lasse Steffensen scorede et af målene, da Jammerbugt FC sluttede sæsonen af med en sejr. I næste sæson spiller Steffensen i Vendsyssel FF. Arkivfoto: Bente Poder Bent Bach

FODBOLD:Jammerbugt FC fik sat et fint punktum, da den nordjyske klub lørdag afsluttede sæsonen i 2. division.

I oprykningsspillet har Jammerbugt FC for længst udspillet sin rolle, men Bo Zincks tropper kunne trods alt glæde sig over, at det lørdag blev til en 2-1-sejr over Kolding IF, der allerede inden kampen i Pandrup var sikker på oprykning til 1. division.

Lasse Steffensen, der spillede sin afskedskamp for Jammerbugt inden sommerens skifte til Vendsyssel FF, bragte efter 17 minutters spil Jammerbugt foran 1-0. Gæsterne fik udlignet, men i kampens tillægstid sikrede Christian Rye Jammerbugt alle tre point, da han udnyttede et straffespark.

I nedrykningsspillet har Vejgaard Boldspilklub trods status som oprykkere reelt aldrig været truet af nedrykning, og lørdag hentede Vejgaard en 2-1-sejr i Dalum. Vejgaard har i modsætning til Jammerbugt en enkelt kamp tilbage, før ferien venter. Den spilles på lørdag hjemme mod Odder.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.