Bekræftet: Tidligere AaB-spiller vender hjem til Hobro

Der bliver tale om den helt store genforening, når Hobro henter tidligere AaB-talent til klubben

Der bliver tale om den helt store genforening.  <i>Arkivfoto: Lars Pauli</i>

Der bliver tale om den helt store genforening.  Arkivfoto: Lars Pauli

Hobro IK har solgt Frederik Elkær til norske Lillestrøm, og det har efterladt et behov for at få en ny venstrebenet back eller wingback tilknyttet klubben. 

Ham har man ifølge Nordjyskes oplysninger nu på plads. Hobro har været en tur i Italien for at finde Frederik Elkærs afløser. Det bliver nemlig Lukas Klitten, der skal løfte arven efter den nu tidligere Hobro-spiller. 

Lukas Klitten er blevet enig med Frosinone om at ophæve kontrakten, så vejen var banet for et skifte på en fri transfer til Hobro, hvor han bliver genforenet med sin tvillingebror Oliver Klitten, der skiftede permanent til Hobro i sommerpausen.

– Det er på en måde lidt uvirkeligt at vi kan tiltrække en spiller fra en Serie A-klub. Ikke desto mindre, er det tilfældet med Lukas Klitten, som vi er stolte og glade over, at kunne præsentere som Hobro IK-spiller. 

- Efter salget af Frederik Elkær har vi manglet en venstreback og det er dejligt, at vi så hurtigt efter Frederik Elkærs afgang har en ny erstatning på plads. Lukas er en dygtig venstreback, der på mange parametre minder om Frederik Elkær. I Lukas får vi en solid nordjyde, der kommer med et sindssygt højt niveau, han er en kvalitetsspiller, som jeg er sikker på, kommer til at gavne vores hold, siger teknisk chef Lars Justesen til klubbens hjemmeside.

Selv er Lukas Klitten også meget tilfreds.

- Det er dejligt igen at være tilbage i Danmark og få min fremtid på plads. Jeg glæder mig til at tørne ud for Hobro IK. En klub jeg har hørt rigtig meget positivt omkring, ikke mindst fra min bror Oliver. Oliver og jeg har i længere tid gået med drømmen om at spille på samme hold igen og at det nu lykkes, er vildt fedt og noget jeg glæder mig utroligt meget til. 

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.