Nordjyllands Smukkeste Fodboldstadion

NORDJYSKE jagter "Nordjyllands smukkeste fodboldstadion". 25.000 kroner er på højkant

De store superligastadioner løber normalt med al opmærksomheden, men nu er der en rigtig god grund til at fremhæve de mere ukendte fodboldbaner

Jagten på perlen over alle nordjyske fodboldbaner er i gang. Her er det Storvorde Stadion set fra oven. Foto: Peter Broen

Jagten på perlen over alle nordjyske fodboldbaner er i gang. Her er det Storvorde Stadion set fra oven. Foto: Peter Broen

FODBOLD:Coronaens hærgen kvalte i månedsvis fodbold på tværs af det ganske danske land. Men ud af krisen er blomstret en sand kærlighed til de tusindvis af små men ofte smukke stadioner, Danmark har at byde på.

Den tidligere landsholdsspiller Morten Bruuns virale hit med hastagget #herermitstadion på Twitter, har inspireret NORDJYSKE til at indlede jagten på "Nordjylland smukkeste fodboldstadion".

Der er 25.000 kroner på højkant til den klub, der har hjemmebane på den vindende grønsvær.

Det er op til læserne hos NORDJYSKE at indstille de perler, der ligger rundt omkring i landsdelen, mens en uafhængig dommerkomité herefter udpeger fem nominerede. Til slut vil læserne igen få det afgørende ord i en afstemning.

For at nominere et nordjysk stadion i konkurrencen skal du sende en mail med din indstilling samt billeder til e-mail-adressen sport@nordjyske.dk eller i en besked via Facebook-siden NordjyskeSport.

Sidste frist for at nominere et stadion er mandag 8. juni kl 12.00.

Håbet er, at førstepræmien kan være med til at forskønne vinderklubben og glæde dens medlemmer - foruden at forøge omsætningen hos det lokale erhvervsliv.

Se flere eksempler på nordjyske fodboldstadioner herunder:

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.