Ny stor præstation af nordjysk løber

Benjamin Lobo Vedel fik sølv de amerikanske collegemesterskaber

Søren Olsson
Benjamin Lobo vedel fik medalje sammen med sit universitetshold. Arkivfoto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix
Benjamin Lobo Vedel 8. juni 2019 14:12 - Opdateret 8. juni 2019 17:18

ATLETIK: Den nordjyske løber Benjamin Lobo Vedel beviste endnu engang sit store talent, da han natten til lørdag dansk tid fik sin første udendørsmedalje ved de amerikanske collegemesterskaber, der i disse dage afvikles i Austin i Texas.

Efter en skuffende individuel 400-meter tidligere på ugen, hvor han endte sidst af alle deltagere, så fik han i den grad oprejsning, da finalen på 4x400 meter stafet blev afviklet fredag.

Sammen med holdkammeraterne Chantz Sawyers, Denzel Villaman og Grant Holloway kom Florida University i mål på andenplads i tiden 2.59.60, og dermed kom holdet under den magiske grænse på tre minutter, som er den helt store markør for kvalitet i mændenes lange stafet.

Med den flotte tid formåede holdet at slette universitetets fem år gamle rekord på distancen med 13 hundrededele og samtidig var det den fjerdehurtigste tid af et collegemandskab nogensinde.

Guldet på distancen gik til Texas A&M, der var 55 hundrededele hurtigere, mens Houston kom ind på tredjepladsen.

Benjamin lobo Vedel skal nu snarligt hjem til Danmark, inden han sammen med resten af det danske mandskab skal dyste ved European games i Minsk i Hviderusland.

Tema: Benjamin Lobo Vedel

Vis flere

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...