Officielt: Meilinger skal til Østrig

Offensivspilleren er solgt til SCR Altach i den bedste østrigske række

Marco Meilinger skifter AaB ud med hjemlandet igen. Arkivfoto: Lars Pauli

Marco Meilinger skifter AaB ud med hjemlandet igen. Arkivfoto: Lars Pauli

FODBOLD:AaB og Marco Meilinger stopper med øjeblikkelig virkning det samarbejde, der oprindeligt skulle have fortsat til sommeren 2019, og offensivspilleren skifter øjeblikkeligt til SCR Altach i den bedste østrigske række.

26-årige Marco Meilinger fik sin fodboldopdragelse i FC Red Bull Salzburg, men skiftede i sommeren 2016 til AaB efter to sæsoner hos en anden østrigsk topklub FK Austria Wien.

- Marco fik en forrygende begyndelse i AaB og havde også en generelt set godkendt første sæson, hvorimod han i indeværende sæson har haft svært ved at tilkæmpe sig spilletid. Når han samtidig befinder sig i sin bedste fodboldalder, så har situationen ikke været holdbar for hverken Marco eller AaB, og derfor har vi i enighed ophævet kontrakten, konstaterer sportsdirektør Allan Gaarde i en pressemeddelelse.

Marco Meilinger tager med blandede følelser afsked med AaB.

- Jeg har været glad for at være i AaB og Aalborg, hvor jeg øjeblikkeligt følte mig velkommen.

- Alt i alt har AaB været en god oplevelse for mig, men nu ser jeg frem til en ny og spændende udfordring i Altach. Jeg vil gerne takke alle i AaB for vores tid sammen og ønsker klubben alt det bedste fremover. En særlig tak skal lyde til opbakningen fra fansene, der altid har behandlet mig godt, lyder det fra Marco Meilinger.

Marco Meilinger opnåede 32 officielle kampe og tre scoringer for AaB.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.