Officielt: AaB henter norsk landsholdsspiller

23-årige Iver Fossum skifter Hannover 96 ud med superligaklubben

Claus Jensen
Iver Fossum (tv.) hilser på sine nye holdkammerater. Foto: Lars Pauli
AaB 16. august 2019 10:36 - Opdateret 16. august 2019 19:30

FODBOLD: Rygterne var løbet i forvejen, men fredag formiddag blev det officielt. AaB har skrevet kontrakt med den norske midtbanespiller Iver Fossum.

Den 23-årige landsholdsspiller er købt fri af kontrakten med tyske Hannover 96, som havde papir på ham i endnu et år. I AaB har Iver Fossum fået en kontrakt gældende til 30. juni 2023.

- Iver Fossum er en tovejsspiller med internationalt snit, og alene det at han har spillet mange kampe i en europæisk Top 5-liga, vidner om stor kvalitet. Som type er han teknisk dygtig og har god spilforståelse og stor løbekapacitet, og han kan dække både 8’er- og 6’er-postionen, ligesom han på det norske landshold senest har optrådt på kanten, fortæller sportsdirektør Allan Gaarde i en pressemeddelelse.

Claus Jensen
Nordmanden Iver Fossum trænede fredag med for første gang i AaB truppen. Foto Lars Pauli

Nordmanden kom til Hannover i vinteren 2016 fra Strømsgodset i hjemlandet. Han nåede 66 førsteholdskampe for tyskerne, og i de opgør lavede han to mål. Han står noteret for 12 A-landskampe for Norge. Seneste indsats i nationaltrøjen var i Nations League-kampen på Cypern i november 2018, hvor han startede på banen, men blev udskiftet med Martin Ødegaard i pausen.

Siden røg han helt ud i kulden i sin tyske klub, som han ikke har spillet for siden 9. februar, hvor han kom ind som indskifter mod Nürnberg. Så det er en spiller langt fra kampformen, AaB får.

Tema: AaB

Vis flere

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...