AaB

Olsen efter stor kamp: - Det er jo spørgsmålet til en million

Der var stor forskel på det AaB mandskab der spillede onsdagens pokalfinale, og det mandskab der spillede søndagens Superliga kamp

Patrick Olsen blev NORDJYSKE’s Man of the Match efter en solid præstation i søndagens Superliga-opgør mod Brøndby IF. Foto: Claus Søndberg

Patrick Olsen blev NORDJYSKE’s Man of the Match efter en solid præstation i søndagens Superliga-opgør mod Brøndby IF. Foto: Claus Søndberg

AALBORG:I onsdags tabte AaB den måske vigtigste kamp i denne sæson. Søndag skulle de på en eller anden måde hive sig selv op igen, og det må man sige, at de gjorde, da de vandt søndagens Superliga-opgør 2-0 over Brøndby IF.

Søndagens Man of the Match, Patrick Olsen, var glad for, at de kunne vise noget andet søndag, end de gjorde ved onsdagens pokalfinale.

- Det var dejligt at komme ud og få lov til at spille sådan en kamp, efter den kæmpe skuffelse vi havde i onsdags. Det var dejligt at vise AaB fansne, at det var en gigantisk fejl, at vi ikke kom hjem med det guld i onsdags. Jeg synes, at det her er den rigtige måde at komme tilbage på og vise, at vi er lavet af det rette stof, siger han.

Efter corona-pausen har det været et meget svingende AaB mandskab, vi har måtte lægge øje til, og det er noget, der helst skal ændres på.

- Tendensen har lidt været, at vi har spillet nogle gode kampe, og så har vi spillet nogle gevaldigt dårlige kampe, så vi skal virkelig have hevet det bundniveau fremadrettet, lyder det fra angriberen.

Det spil, holdet leverede i søndagens kamp, var fyldt med gejst, vilje og fighterånd, og det var på mange måder svært at se, at det var et hold, der for få dage siden måtte tage slukøret fra Esbjerg med et pokalfinale-nederlag i hånden - hvor var den attitude, vi så i opgøret mod Brøndby i onsdags?

- Det er jo spørgsmålet til en million, hvorfor attituden og gejsten manglede i onsdags, og i nogle af de andre kampe, hvor vi har haft store udsving. Jeg ville ønske, at jeg kunne svare på det. Hvis hele holdet bliver enige om, at det er det her udtryk, vi kommer ud med til hver kamp, og er gode til at presse på, så tror jeg heller ikke, at vi har så store udsving i kampene. I dag kunne man se, at alle mand var klar til at gå i pres, tacklinger og til at få bolden, lyder det fra offensiv-spilleren.

Det helt store løb er kørt for nordjyderne, men det betyder ikke, at de bare lader stå til de sidste fem kampe.

- Der er selvfølgelig stadig noget at spille for. Lige meget hvad, så går vi efter det, vi kan, og så er det også en udviklingsproces til næste sæson, så vi forhåbentlig kan lære ikke at have så store udsving i kampene, siger han.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.