Overraskende dansk ændring

Andreas Christensen glider ind i Danmarks startellever mod Irland

Søren Olsson
Andreas Christensen er med fra start i den altafgørende playoffkamp. Arkivfoto: Jens Dresling/ritzau
Fodbold 14. november 2017 19:38

FODBOLD: Det danske landshold spiller tirsdag aften den altafgørende playoffkamp mod Irland om kvalifikation til VM i Rusland i 2018. De to mandskaber spillede 0-0 i den første kamp i Telia Parken lørdag aften.

Og landstræner Åge Hareide har valgt at skifte på to positioner til kampen på AVIVA Stadium i Dublin - en var ventet, mens en anden er ret så overraskende.

Landstræneren skifter nemlig ud på højre back, hvor den normale centrale forsvarsspiller Andreas Christensen erstatter Peter Ankersen, der ikke havde en god kamp i Telia Parken.

Det giver en form for slagside på det danske mandskab, der nu har en meget defensivt orienteret spiller på højre back, mens Jens Stryger Larsen på den modsatte side er langt mere offensiv.

Den anden ændring er, at Yussuf Poulsen, der gjorde det glimrende som indskifter i den første kampe, glider ind i stedet for Abdreas Cornelius i højresiden af angrebet.

Danmark stiller således op (4-3-3-): Kasper Schmeichel - Andreas Christensen, Simon Kjær, Andreas Bjelland, Jens Stryger Larsen - William Kvist, Thomas Delaney, Christian Eriksen - Yussuf Poulsen, Nicolai Jøgensen, Pione Sisto

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...