Perfekt slutspilsstart for Aalborg Håndbold

Målmand Mikael Aggefors udstak kursen mod to sikre point på udebane over SønderjyskE

Claus Jensen
Foto: Bent Bach
Aalborg Håndbold 17. april 2019 20:04 - Opdateret 17. april 2019 21:35

HÅNDBOLD: Grundspilsvinderne fra Aalborg Håndbold kickstartede onsdag aften slutspillet med en stensikker udesejr på 30-22 over SønderjyskE efter 16-11 ved pausen.

Den helt store forskel på de to hold i Broager Sparekasse Skansen var på målmandsposten. Her havde Mikael Aggefors en af de helt store aftener. Svenskeren havde seks redninger bare i kampens første kvarter, hvor Aalborg bragte sig foran 7-3.

Derfra var der reelt aldrig tvivl om udfaldet. Solidt forsvarsspil og stærkt angrebsspil af især Omar Ingi Magnusson, der blev topscorer med ni fuldtræffere, var mere, end de undertippede sønderjyder kunne klare.

Claus Jensen
Foto: Bent Bach

De 200 medrejsende Aalborg-fans overtog i anden halvleg lydkulissen fra hjemmeholdets tilhængere. Her kunne de se Magnus Saugstrup brillere med stærke parader, en målmandsredning på en kontra og fem mål på fem forsøg.

I målet fortsatte Mikael Aggefors med at vise højt niveau. Svenskeren endte med en redningsprocent på suveræne 46,34.

Med sejren fordobler Aalborg Håndbold den høst på to point, de havde med sig over til slutspillet, mens SønderjyskE bliver stående på nul point.

Puljens to øvrige hold er Team Tvis Holstebro, der havde ét point med over, og Skjern, der kom tomhændet ind i slutspillet. De to hold mødes senere onsdag aften.

Kampen i tal

Tema: Aalborg Håndbold

Vis flere

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...