Pirater med bid i: Sejler fra hundehuset med storsejr

Efter nederlag med tenniscifre mod SønderjyskE tidligere på ugen fik Aalborg Pirates vendt skuden, da Odense Bulldogs blev besejret hele 7-1

Canadiske Mike McNamee scorede to gange i piraternes storsejr over Odense Bulldogs. Arkivfoto: Laura Guldhammer <i>Foto: Laura Guldhammer</i>

Canadiske Mike McNamee scorede to gange i piraternes storsejr over Odense Bulldogs. Arkivfoto: Laura Guldhammer Foto: Laura Guldhammer

ISHOCKEY:Der var ikke meget bid i de fynske bulldogs, da Aalborg Pirates søndag storsejrede hele 7-1 på Fyn. Det er let af snuble i klichéerne, når man skriver om nordjyderne, men efter afklapsningen mod SønderjyskE i fredags, var det nærliggende at konstatere, at piraterne i den grad fik vendt skuden mod Odense Bulldogs søndag.

Derfor var assistenttræner, Ronny Larsen, naturligvis også rigtig godt tilfreds med holdets indsats.

- Vi var mere effektive på tingene i dag (søndag, red.) og spillede generelt bare en bedre kamp end i fredags. Det er selvfølgelig også en anden modstander, det hører med til historien, men jeg synes, at vi spillede med god fart generelt, var stærke på pucken og fik holdt meget i den. Det er vi normalt også gode til, men det fik vi ikke lov til i fredags, fortæller Pirates-assistenten.

Aalborg Pirates kom allerede bagud efter to minutters spil, da Odenses Jakob Wittendorf fik pucken i nettet, men med tre ubesvarede nordjyske scoringer i resten af første periode, lykkedes det hurtigt piraterne at få kampen under kontrol. Derfra øgede først Oliver Christensen til 4-1 efter 34 minutter, før Mike McNamee med sin anden scoring lukkede anden periode med 5-1 scoringen. Slutteligt satte Nicolai Eriksen og Mads Iversen yderligere streg under niveauforskellen mellem hunde og pirater med 6-1 og 7-1 scoringerne.

Sejre avler selvtillid, og med et Final4 lige rundt om hjørnet kunne Aalborg Pirates næppe have genfundet momentum på et bedre tidspunkt.

- Selvtilliden led et lille knæk i fredags mod Sønderjyske, men nu fik vi opbygget en stor del af den igen. Selvom vi kom bagud 0-1 i Odense, samlede vi os og fik hurtigt gang i spillet igen. Det var godt for selvtilliden både, fordi vi har en vigtig uge foran os, men i særdeleshed også med tanke på resten af sæsonen, fortalte Ronny Larsen.

Aalborg Pirates ligger efter storsejren nummer tre i Metalligaen.

Kampfakta

Periodecifre: 1-3, 0-2, 0-2

Mål: 1-0 Jakob Wittendorf (1.59), 1-1 Mike McNamee (5.54), 1-2 Martin Højbjerg (13.47), 1-3 Thomas Spelling (18.21), 1-4 Oliver Christensen (34.31), 1-5 Mike McNamee (38.27), 1-6 Nicolai Eriksen (41.36), 1-7, Mads Iversen (58.37)

Udvisninger: Odense Bulldogs 5x2, Aalborg Pirates 6x2 minutter

Tilskuere: 877

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.