Pirates forlænger samarbejdet med backs

Derudover siger klubben farvel til to andre spillere

Arkivfoto: Torben Hansen
Aalborg Pirates 20. maj 2019 15:44 - Opdateret 20. maj 2019 16:47

ISHOCKEY: Defensiven er blevet stærkere med forlængelsen af kontrakterne til Lasse Bo Knudsen og Mads Falborg Iversen. Lasse Bo Knudsen har skrevet for de næste to år og Mads Iversen for den kommende sæson, meddeler Aalborg Pirates i en pressemeddelelse.

- Lasse Bo Knudsen er en fighter på isen, der giver sig alt for holdet – om det er i nærkampene, blokering af skud eller til træningerne, så er han altid garant for en indsats af højeste klasse. Lasse har været omkring landsholdet i denne sæson, og der er potentiale til rigtig meget, lyder det fra cheftræner Garth Murray i pressemeddelelsen.

Lasse bidrager også med en del erfaring til holdet, da han trods sin unge alder allerede har spillet over 200 kampe for Aalborg, repræsenteret Danmark på seniorniveau samt højeste niveau for U18 og U20.

Mads Falborg Iversen er stadig en af de helt unge og bidrager allerede stærkt til det defensive, hvor han arbejder godt i egen zone. Mads har repræsenteret det danske U18 og U20 landshold.

- Mads Falborg Iversen tog store skridt mod en fast plads på holdet i løbet af sidste sæson, da han fik masser af spilletid, hvor han udviklede sig positivt i forhold til sit spil på isen. Vi mener, at der er mere potentiale i ham og er derfor naturligt glade for forlængelsen med Iversen, slutter cheftræner Garth Murray.

Begge spillere kommer fra egne rækker og vi er stolte over, at vi har så stærk en rød tråd ned gennem vores ungdomsrækker, at vi kan få flere talenter op fast på Metalliga holdet

Med de to stærke forlængelser er det desværre også på gensyn til to Aalborgdrenge. Kontrakterne med Oliver Anker Christensen og Oliver Gatz er ophævet for kommende sæson. Der skal lyde et stort tak for indsatsen samt et på gensyn til de to Aalborgdrenge, skriver klubben.

Tema: Aalborg Pirates

Vis flere

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...