Aalborg Pirates

Pirates henter forward fra konkurrent

Aalborg Pirates henter igen canadisk forstærkning til offensiven

Sportschef Ronny Larsen glæder sig over tilgangen af canadiske Josh MacDonald. Arkivfoto: Lars Pauli

Sportschef Ronny Larsen glæder sig over tilgangen af canadiske Josh MacDonald. Arkivfoto: Lars Pauli

ISHOCKEY:Aalborg Pirates præsenterer endnu en forward til den kommende sæson.

Piraterne har lavet en et-årig aftale med den 26-årige canadiske forward Josh MacDonald. Det oplyser klubben i en pressemeddelelse.

- Vi kender allerede en del til Josh, da han sidste sæson spillede i SønderjyskE. Vi synes, han var en spændende spiller, der ikke helt kunne udspille sit potentiale i SønderjyskE. Det tror vi på, at han kan i Aalborg, lyder det fra sportschef Ronny Larsen i pressemeddelelsen.

Han tilføjer at hans offensive spillestil passer rigtigt godt ind hos Pirates.

Josh MacDonald spillede sidste sæson i SønderjyskE, hvor det blev til 28 point (15 mål og 13 assists) over 41 kampe, inden sæsonen blev afblæst på grund af COVID-19.

- Josh er en spiller med et godt skud, som han gerne sender afsted mod mål. Han har en god vindermentalitet, og arbejder godt i begge ender af isen. Han har et godt blik for spillet og bliver også en vigtig brik for os i powerplay, siger Ronny Larsen.

Josh MacDonald har tidligere været omkring Lehigh Valley Phantoms i AHL, hvor han spillede otte kampe - dog uden at lave point.

Det er kun få dage siden, at Aalborg Pirates kunne fortælle, at canadiske Martin Lefebvre tager endnu en sæson for piraterne.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.