Pirates slipper for Esbjerg-hardhitter

Esbjerg Energy må se bort fra en af holdets fysisk stærke profiler i de kommende kampe

Jordan Smotherman er ude af tirsdagens semifinalekamp i Esbjerg, da han er blevet idømt karantæne. Foto: Lars Pauli <i>Foto: Lars Pauli</i>

Jordan Smotherman er ude af tirsdagens semifinalekamp i Esbjerg, da han er blevet idømt karantæne. Foto: Lars Pauli Foto: Lars Pauli

ISHOCKEY:Når der tirsdag aften fløjtes op til den fjerde kamp i DM-semifinaleserien mellem Esbjerg Energy og Aalborg Pirates vil det være et svækket Esbjerg-hold, der løber på isen.

Vestjyderne må nemlig undvære den hårde nitte Jordan Smotherman, der i slutningen af kamp tre i søndags tabte hovedet og pådrog sig en game misconduct efter en tackling på piraternes Carl Neill. Udvisningen har fået et efterspil, da Jordan Smotherman har fået en tillægsstraf på tre kampes karantæne.

Det vil sige, at han ikke alene er ude af tirsdagens kamp fire, men altså også fraværende i kamp fem og seks. I Aalborg-lejren tager sportschef og assisterende træner Ronny Larsen meldingen om Jordan Smothermans fravær med ophøjet sindsro.

- Jeg forventer ikke, at det får nogen direkte indvirkning på de kommende kampe. Vi forventer stadig, at Esbjerg kommer ud med stor fysik til aftenens kamp, og det ændrer fraværet af Jordan Smotherman ikke på, siger Ronny Larsen.

Der er kampstart 17.50, og kampen kan streames via Metalligaens hjemmeside.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.