Aalborg Pirates

Pirates tabte i overtid - nede 3-0

Aalborg Pirates havde bedre fat defensivt, men tabte igen i Vojens

SønderjyskE er helt ovenpå i serien. Arkivfoto: Torben Hansen

SønderjyskE er helt ovenpå i serien. Arkivfoto: Torben Hansen

ISHOCKEY:Sæsonen kan slutte allerede tirsdag aften for de forsvarende danske mestre fra Aalborg Pirates, efter holdet sent søndag eftermiddag tabte med 2-1 i overtid på udebane mod SønderjyskE. Dog venter der bronzekampe mod taberen af den anden semifinale.

Dermed er SønderjyskE gået i front med 3-0 i serien, og derfor kan kampen tirsdag aften i Bentax Isarena være sæsonens sidste - med mindre piraterne begynder at få hul på sønderjydernes defensiv, hvilket har været det helt store problem i serien.

Søndag endte første periode målløst, men hjemmeholdet gik i front efter en af hele tre udvisninger i kampen til Pirates-anfører Julian Jakobsen.

Den stilling holdt til kort inde i tredje periode, hvor Pirates formåede at slå tilbage. Thomas Spelling havde sidste stav på pucken til det udlignende mål.

Tords yderligere en chance i powerplay til hjemmeholdet, da Tobias Ladehoff røg i straffeboksen, så endte den ordinære kamp uden yderligere fuldtræffere.

Men allerede efter knap to minutter af sudden death-overtime fire imod fire, så formåede Mads O. Lund at sikre sejren til stor jubel for hjemmepublikummet.

Aalborg Pirates spiller altså hjemme tirsdag aften, hvor holdet skal se, om der er kræfter til et comeback.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.