Aalborg Pirates

Piratskibet skudt i sænk af SønderjyskE

Aalborg Pirates fortsætter med bumpet på vejen

George Sørensen havde ikke en nem aften i piratburet. Foto: Martin Damgård

George Sørensen havde ikke en nem aften i piratburet. Foto: Martin Damgård

ISHOCKEY:Der er blevet talt om nogle bump på vejen hos Metal Ligaens ubestridte førerhold Aalborg Pirates, og bumpet blev større fredag aften, da piraterne tabte med hele 6-3 på hjemmebane til SønderjyskE.

Det var SønderjyskE, der slog først, da Lasse Bo Knudsen simpelthen forærede pucken til Martin Eskildsen lige foran piratburet, og så var George Sørensen eller sagesløs i mplet.

Aalborg fik dog slået tilbage - og endda i undertal - Tobias Ladehoff erobrede i midtzonen og skøjtede mod mål, hvor han så lagde den tilbage til en fremstormende Pierre-Olivier Morin, der satte pucken imellem benene på SønderjyskE-keeperen.

Men SønderjyskE gad ikke vente længe med at bringe sig i front igen. Fra venstresiden af zonen lagde Frederik Bjerrum en puck mod mål, og her kom den brandvarme MacGregor Sharp skøjtende til og styrede pucken forbi George Sørensen.

Kampfakta

Periodecifre: 1-3, 0-1, 2-2

Mål: 0-1 Martin Eskildsen (01.45), 1-1 Pierre-Olivier Morin (08.07), 1-2 MacGregor Sharp (11.30), 1-3 MacGregor Sharp (12.45), 1-4 Anders Förster (25.21), 1-5 Mads O. Lund (46.01), 1-6 Daniel Madsen (48.44), 2-6 Thomas Spelling (49.07), 3-6 Thom Flodqvist (53.22)

Udvisninger: Aalborg Pirates 3x2 minutter, SønderjyskE 3x2 minutter

Tilskuere: 3111

Kort efter blev det også 3-1 til gæsterne, og igen var det Sharp, der slog til, da han var først over en returpuck efter et skud fra Mike Little.

Fem minutter inde i anden periode blev det 4-1 til sønderjyderne. En puck blev lagt på tværs til Anders Förster og med et glimrende skud satte han pucken op i nettaget.

Fem minutter før periodens udløb fik piraterne en stor chance for at komme tilbage i opgøret, men Martin Højbjerg brændte en friløber imod Nicolaj Henriksen.

Fem minutter inde i tredje periode fik Aalborg chancen i godt et halvt minut i fem imod tre, men her blev det ikke til scoring, og i stedet kunne Mads Lund gøre det til 5-1 i undertal, efter sønderjyderne var blevet fire mand på isen. Og kort efter blev det også 6-1, da Kasper Deidrichsen ville det mere end Aalborg-spillerne bag mål, hvorfra han kunne lægge den tilbage til Daniel Madsen.

Aalborg pyntede på resultatet lige efter, hvor Thomas Spelling fik sidste stav på en puck, der blev styret i to omgange foran mål.

Thom Flodqvist reducerede yderligere med knap syv minutter igen.

Piraternes forspring til SønderjyskE er nu skrumpet til 16 point, og sønderjyderne har endda en kamp i hånden.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.