Pokalgæster skal møde AaB to gange på én uge

Danmarksserieholdet VRI Vejlby-Risskov Idrætsklub møder onsdag aften AaB på Aalborg Portland Park, men klubben har en vigtigere kamp på Hornevej i weekenden

I forrige runde af Oddset Pokalen mødte AaB jyllandsserieholdet Egen UI, og i denne runde møder de danmarksserieholdet VRI. <i>Arkivfoto: Bente Poder</i>

I forrige runde af Oddset Pokalen mødte AaB jyllandsserieholdet Egen UI, og i denne runde møder de danmarksserieholdet VRI. Arkivfoto: Bente Poder

AaB møder onsdag aften danmarksserieholdet VRI Vejlby-Risskov Idrætsklub i Oddset Pokalen. Officielt er VRI hjemmehold i pokalopgøret, men holdet har selv valgt, at kampen skulle spilles på AaB's hjemmebane.

- Klubben mente ikke, at den kunne magte at huse så stort et hold på vores anlæg, og da jeg spurgte spillerne, var de ikke et sekund i tvivl om, hvor de gerne ville spille. Det var oppe i Aalborg, fortæller træner for VRI, Dennis Hyldgaard.

Aarhus-holdet spiller til daglig på en fin kunstgræsbane, der er godkendt med dispensation, men både træneren og spillertruppen ønskede at prøve kræfter på Aalborg Portland Park.

- Selvom AaB ikke spiller i Superligaen, så er det jo et superligastadion. Så det er en oplevelse for spillerne at få lov til at spille på så stort et stadion, fortæller VRI-træneren.

Danmarksserieholdet VRI møder onsdag AaB i Oddset Pokalen på Aalborg Portland Park på egen opfordring. <i>Foto: Henrik Bo</i>

Danmarksserieholdet VRI møder onsdag AaB i Oddset Pokalen på Aalborg Portland Park på egen opfordring. Foto: Henrik Bo

Vigtigere kamp på lørdag

VRI ligger i øjeblikket på syvendepladsen i Danmarksserien, mens ubesejrede AaB topper Nordicbet Ligaen. Aarhusianerne ser frem til opgaven, men har ikke de store forventninger til resultatet.

- Vi deltager i pokalen for at få de her oplevelser, hvor vi kan møde de største klubber i Danmark. Vi ryger nok ud alligevel, og så er det sjovere at ryge ud på Aalborg Portland Park frem for hjemme ved os selv, siger Dennis Hyldgaard med et glimt i øjet.

Det bliver altså en stor oplevelse for VRI, når de onsdag aften møder AaB på Aalborg Portland Park, men det er ikke holdets vigtigste kamp i ugen. 

Lørdag har holdet en mere betydningsfuld kamp på Hornevej i Aalborg.

- Vores målsætning er at undgå en snitter i pokalen. Hvis kampen er afgjort efter en time, så vil vi begynde at tænke på kampen lørdag mod AaB i Danmarksserien. Den er væsentlig vigtigere end mod deres førstehold, også selvom det bliver en stor oplevelse for os, siger VRI-træneren.

Onsdagens opgør i Oddset Pokalen bliver ikke streamet, men kampen kan følges i livebloggen på nordjyske.dk.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Få uger før sit exit advarede direktør mod fare for nedstyrtning på supersygehus
Luk