Polen var intet match for Danmark

NORDJYSKEs håndboldekspert fremhæver danskernes stregspil i EM-sejren over Polen

Emil Halkier
Kathrine Heindahl og de danske stregspillere viste sig frem mod polakkerne. Foto: Liselotte Sabroe/Scanpix
Håndbold-EM, kvinder 2. december 2018 17:10 - Opdateret 2. december 2018 17:10

HÅNDBOLD: To kampe, to sejre. Status quo efter det danske kvindelandshold søndag vandt 28-21 over Polen i holdets anden kamp ved europamesterskabet.

NORDJYSKEs håndboldekspert Anders Thomsen er meget positiv over de danske spilleres præstationer og fremhæver især Danmarks stregspil.

– Det blev helt som forventet ikke nogen svær opgave at hente sejren mod et tandløst polsk mandskab, som kun havde ressourcer til at være med i 20 minutter af kampen. Derfra blev det reelt uden spænding og nerve, og Danmark spadserede en sikker sejr i hus. Selvom det var på en lidt billig baggrund, så skal det ikke tage fokus væk fra de plusser, som var at finde i det danske spil, siger Anders Thomsen.

– Angrebsspillet var varieret og fint sammensat, og så tog specielt samspillet omkring stregspillet form som kampen skred frem, ligesom der igen var gode takter i kontraspillet, både i første- og ankomstfasen. Ressourcefordeling mod kampens afslutning bragte bænken i spil og alle stemplede ind med en god EM-oplevelse, fortæller NORDJYSKEs håndboldekspert.

TOP TRE

DAGENS KOM IGEN

KARAKTERSKALAEN

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...