AaB

Positive AaB-nyheder før FCK-kampen

Rasmus Thelander træner igen for fulde gardiner i superligaklubben

Foto: Claus Søndberg

Foto: Claus Søndberg

FODBOLD:- Jaaaa, T er tilbage.

En scoring fra Rasmus Thelander ved tirsdagens AaB-træning blev mødt af positive tilråb fra holdkammeraterne. Forsvarsspilleren, der 8. maj blev fodskadet i superligaholdets allerførste fællestræning efter corona-pausen, er igen i fuld vigør på Hornevej.

- Han har trænet med her mandag og tirsdag, og det ser virkelig positivt ud. Det er for tidligt at bringe ham i spil til onsdagens kamp mod FC København, men vi skal nok få ham at se i kamp her i mesterskabsspillet, siger cheftræner Jacob Friis.

Frederik Børsting, der i weekenden sad udenfor med knæproblemer, træner også igen, men han bliver heller ikke bragt i spil allerede onsdag i Telia Parken. Samtidig sidder Kasper Kusk over det opgør på grund af en forestående familieforøgelse.

Det gør anfører Lucas Andersen til gengæld. Han havde karantæne søndag i nedturen mod FC Midtjylland, men er tilbage i startopstillingen i Telia Parken mod FCK. Og der bliver formentlig flere ændringer i forhold til søndag.

- Vi skifter lidt af forskellige årsager. Det kan være fordi, nogle har brug for at blive doseret i det her tætte program, eller fordi nogen simpelthen underpræsterede senest, forklarer Jacob Friis.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.