Prominent kvartet forlader Liverpool efter sæsonen

James Milner, Roberto Firmino, Naby Keita og Alex Oxlade-Chamberlain stopper i Liverpool efter denne sæson.

James Milner siger farvel til Liverpool efter otte sæsoner i klubben. <i>Paul Ellis/Ritzau Scanpix</i>

James Milner siger farvel til Liverpool efter otte sæsoner i klubben. Paul Ellis/Ritzau Scanpix

Fire spillere, der har tjent lang værnepligt i Liverpool, er færdig i klubben efter denne sæson.

Det drejer sig om James Milner, Roberto Firmino, Naby Keita og Alex Oxlade-Chamberlain, der alle har kontraktudløb og ikke får forlænget deres aftaler.

Det oplyser Liverpool på sin hjemmeside.

- Vi kan bekræfte, at Roberto Firmino, Naby Keita, James Milner og Alex Oxlade-Chamberlain vil forlade klubben ved udløbet af deres kontrakter til sommer.

- En særlig anerkendelse vil blive givet til kvartetten på Anfield med yderligere hyldest i slutningen af sæsonen, lyder det fra Liverpool.

35-årige Milner kom til Liverpool fra Manchester City i 2015. Han sættes i britiske medier i forbindelse med Brighton og Leeds.

Også Firmino kan se tilbage på otte sæsoner i Liverpool, mens Alex Oxlade-Chamberlain har tilbragt seks år i klubben. Naby Keita kom til i 2018.

Dermed var de alle med til at vinde mesterskabet i 2020. Denne sæson har været knap så prangende for Liverpool, der med det yderste af neglene holder sig inde i kampen om Champions League-pladserne i kraft af syv ligasejre i træk.

Liverpool er på femtepladsen, et point efter Newcastle og Manchester United, som dog har spillet en kamp færre end Liverpool.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden