Randers-helt har målet klar til top-6: To sejre mod AGF

Björn Kopplin sikrede Randers en plads i top-6, og nu har han målet klar for succes i mesterskabsspillet.

Randers-forsvareren scorede sejrsmålet til 1-0 ude mod AaB på Aalborg Portland Park søndag eftermiddag i Superligaens sidste runde i grundspillet, og det sikrede mandskabet en placering i det eftertragtede mesterskabsspil, hvor han har ét specifikt mål.

- Vores mål er selvfølgelig to sejre mod AGF. Vi tabte sidst til AGF, hvilket var et mirakel, siger Björn Kopplin efter sejren mod AaB og om mandskabets mål i mesterskabsspillet.

- Vi vil selvfølgelig også gerne op i tabellen og spille med om de sjove placeringer.

Forsvarsspilleren scorer naturligt ikke et hav af mål qua sin position på banen, men han holder alligevel igen med de store superlativer om vigtigheden af scoringen mod AaB.

- Jeg kan ikke sige, at det var min vigtigste scoring, for når jeg rammer målet, er det altid vigtigt og sindssygt smukt, lyder det fra en glad Björn Kopplin, der dog anerkender, at det var en vigtig scoring.

- Det var en kæmpe holdpræstation efter en svag periode med dårlige resultater. Det her var en finale, og det er dejligt, når der er så vigtige kampe i fodbold.

Randers FC’s cheftræner, Thomas Thomasberg, var også en glad mand efter sejren mod AaB og ikke mindst den dermed sikrede plads i top-6.

- Jeg står med en enorm god følelse. I år havde det gjort ondt, hvis vi ikke var kommet med. Vi ville ikke rigtigt kunne beskylde andre, hvis vi ikke klarede den. Det er klart, at det derfor er ekstra forløsende selv at kunne sikre os pladsen med en sejr, fortæller Thomas Thomasberg.

De to herrer refererer til Randers' rigtig gode sæsonstart, der placerede holdet langt oppe i tabellen, før kronjyderne i anden halvdel af sæsonen ramte en dårlig periode.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.