Rangnick om passiv United-indsats: Vi var ikke aggressive nok

Det kræver energi og fysik at vinde en fodboldkamp, siger United-træneren efter uafgjort mod Newcastle.

Premier League - Newcastle United v Manchester United <i>Scott Heppell/Reuters</i>

Premier League - Newcastle United v Manchester United Scott Heppell/Reuters

En stime på tre Premier League-sejre blev mandag aften brudt for engelske Manchester United, der måtte slås for et enkelt point i 1-1-kampen mod Newcastle.

Og det behagede ikke de rødklædtes midlertidige cheftræner, tyske Ralf Rangnick, skriver nyhedsbureauet Reuters.

- Jeg brød mig overhovedet ikke om den præstation, siger tyskeren ifølge nyhedsbureauet.

- På nær enkelte øjeblikke havde vi slet ikke kontrol over kampen. Det handler om energi, fysik og at vinde de løse bolde. På alle de områder levede vi ikke op til vores bedste. Det positive er, at vi fik et point, men præstationen skal være bedre.

Manchester United rejste mod Newcastle bevidst om, at en sejr kunne bringe holdet op på femtepladsen i Premier League - hvis ikke andet så i hvert fald midlertidigt.

Hjemmeholdets franske talisman, Allan Saint-Maximin, slog dog hurtigt skår i den drøm, da han allerede i kampens syvende minut passerede Manchester Uniteds målmand, David De Gea, og bragte Newcastle foran.

- I dag handlede det ikke om holdets formation - det var et spørgsmål om, hvor aggressive vi var.

- Man er nødt til at være forberedt og i stand til at vinde de indbyrdes dueller, og det var sjældent tilfældet for os i dag, siger Ralf Rangnick.

Det endte dog ikke helt galt for Manchester United, for i 71. minut var uruguayanske Edinson Cavani på pletten og udlignede for gæsterne.

Det lykkedes dog ikke for Manchester United at få sat prikken over i'et med et ekstra mål og alle tre point, og klubben må for nu indfinde sig på syvendepladsen i Premier League med 28 point.

Manchester United har dog en kamp i hånden og kan med en sejr eller uafgjort snuppe sjettepladsen fra West Ham, når Ralf Rangnicks mandskab møder Burnley torsdag.

Hvad angår Newcastle var det skuffende, at holdet ikke formåede at holde føringen til slutfløjtet.

Det siger cheftræner Eddie Howe, der for nylig blev ansat til at vende skuden for Newcastle, efter at tidligere cheftræner Steve Bruce fik sparket.

- Vi er meget skuffede, for vi fortjente at vinde.

- Gutterne eksekverede kampplanen på fornemste vis. Jeg synes, vi var strålende, og vi fortjente ikke at lukke mål ind, siger han.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.