EH Aalborg

Reddet af Skanderborg: EH Aalborg tabte, men rykker ikke direkte ned

EH Aalborg stod ikke distancen mod Silkeborg-Voel, men kan redde livet via playoff, fordi Ringkøbing tabte

Emma Friberg stod en flot første halvleg, men falmede efter pausen

Emma Friberg stod en flot første halvleg, men falmede efter pausen

HÅNDBOLD:Et højspændt drama udspillede sig onsdag aften i kvindernes håndboldliga. Der skulle findes én direkte nedrykker, og her var kun Ringkøbing og EH Aalborg i spil.

EH Aalborg kunne redde sig en chance for at blive i ligaen via playoff med mindst uafgjort hjemme mod Silkeborg-Voel KFUM, mens nordjyderne i tilfælde af nederlag skulle hænge sin hat på, at Ringkøbing ikke ville vinde i Skanderborg.

EH Aalborg formåede ikke selv at klare ærterne, for trods en god start gik holdet ned og tabte 21-24 hjemme til Silkeborg-Voel. Det endte dog med ikke at betyde noget, for i Skanderborg tabte Ringkøbing 22-28 , og det bliver dermed vestjyderne, der rykker direkte ned.

EH Aalborg kom flyvende ud hjemme mod et formsvagt Silkeborg-hold. 3-0 efter godt to minutter. Bom, så var kampen ligesom i gang.

Anført af en fremragende Emma Friberg i målet var EH Aalborg i teten i det meste af første halvleg. Silkeborg prøvede forskellige ting af forsvarsmæssigt - blandt andet en mandsopdækning af playmaker Laura Damgaard - og gæsterne fik da også arbejdet sig ind i kampen og var foran med 11-9, inden EH Aalborg fik scoret to gange og udlignet inden pausen.

I Skanderborg var Ringkøbing bagud med 10-12 efter de første 30 minutter. Så langt så godt for EH Aalborg.

Alvoren så ud til at gå op for begge hold i anden halvleg. Antallet af tekniske fejl steg, men på tavlen fulgtes holdene stadig ad. Med et kvarter tilbage førte Silkeborg-Voel med 17-16, men rigtig nervepirrende slutfasen dog ikke for hjemmeholdet, for i Skanderborg var Ringkøbing samtidig bagud med 15-20.

Til sidst slap kræfterne op hos EH Aalborg, der indkasserede endnu et nederlag - men denne gang et nederlag, klubben sikkert kan leve med.

EH Aalborg skal nu spille nedrykningsspil mod Silkeborg-Voel, Randers, Skanderborg og Ajax København.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst