Riddersholm henter første Vendsyssel-forstærkning

Afrikansk midtbanespiller skal forstærke superligaholdet

Claus Jensen
Francisco Júnior (th.) i aktion for Strømsgodset i den norske liga. Foto: Vidar Ruud / Ritzau Scanpix
Vendsyssel FF 14. december 2018 11:58 - Opdateret 14. december 2018 12:04

FODBOLD: Vendsyssel FF kæmper for at klare frisag i holdets første sæson i Superligaen. Til at hjælpe med det formål har den nyligt ansatte sportsdirektør Glenn Riddersholm nu hentet sin første forstærkning.

Det er den 26-årige midtbanespiller Francisco Júnior fra det lille vestafrikanske land Guinea-Bissau. Siden 2016 har han med pæn succes spillet for Strømsgodset i den bedste norske række. Tidligere har han været forbi klubber som Everton, Vitesse, Port Vale og Wigan - uden at få succes. Júniors kontrakt med Vendsyssel FF gælder i to et halvt år.

- Han er en spiller, der kan være med til at løfte Vendsyssel FF, og skabe de forudsætninger der gør, at vi kan fastholde klubben i Superligaen. Francisco Júnior er en spiller, der med sin dynamik, sit aggressive pres- og erobringsspil, sin gode fod og blik for spillet, kan bringe øget fart og temposkift ind i vores spil, lyder skudsmålet fra sportsdirektør Glen Riddersholm i en pressemeddelelse.

Midtbanespilleren, der som ungdomsspiller har optrådt på det portugisiske landshold, glæder sig til opgaven.

- Jeg har set forholdene på træningsanlægget, og jeg ser frem til at starte op til januar og lægge en masse hårdt arbejde i det, så vi som hold kan lykkes og overleve i Superligaen, siger Francisco Júnior.

Tema: Vendsyssel FF

Vis flere

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...