Vendsyssel FF

Riddersholms stop får konsekvenser i Vendsyssel: Træner løst fra sin kontrakt

Allan K. Jepsen kommer ikke til Vendsyssel FF alligevel

Vendsyssel FF får alligevel ikke tilgang af en ekstra træner. Arkivfoto: Nicolas Cho Meier

Vendsyssel FF får alligevel ikke tilgang af en ekstra træner. Arkivfoto: Nicolas Cho Meier

FODBOLD:Det får nu også betydning for Vendsyssel FF‘s trænerstab, at sportsdirektør Glen Riddersholm har valgt at forlade klubben til fordel for et cheftrænerjob i SønderjyskE.

Fra årsskiftet skulle den tidligere AaB-spiller Allan K. Jepsen være tiltrådt som en del af klubbens trænerstab, men det var under forudsætning af, at Riddersholm, som Allan K. Jepsen har arbejdet sammen med i AGF, var sportsdirektør i klubben.

– Allan og jeg har haft en del samtaler efter Glen Riddersholms pludselige opsigelse. Allan står i dag med en følelse af, at man ikke har været ærlig i ansættelsesforløbet, og at præmissen for hans ansættelse nu har ændret sig væsentligt, hvilket jeg er enig i. Jeg har derfor i respekt over for Allan imødekommet hans ønske om at blive løst fra kontrakten

– Vores trænerteam og undertegnede er selvfølgelig ærgerlig over, at Allan ikke starter hos os, for han er en ekstremt dygtig træner. Jeg ønsker Allan alt muligt held og lykke fremover i hans nye job og beklager på klubbens vegne det ansættelsesforløb han har været igennem, siger Vendsyssel-formand Jacob Andersen i en pressemeddelelse.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst