Vendsyssel FF

Riddersholms stop får konsekvenser i Vendsyssel: Træner løst fra sin kontrakt

Allan K. Jepsen kommer ikke til Vendsyssel FF alligevel

Vendsyssel FF får alligevel ikke tilgang af en ekstra træner. Arkivfoto: Nicolas Cho Meier

Vendsyssel FF får alligevel ikke tilgang af en ekstra træner. Arkivfoto: Nicolas Cho Meier

FODBOLD:Det får nu også betydning for Vendsyssel FF‘s trænerstab, at sportsdirektør Glen Riddersholm har valgt at forlade klubben til fordel for et cheftrænerjob i SønderjyskE.

Fra årsskiftet skulle den tidligere AaB-spiller Allan K. Jepsen være tiltrådt som en del af klubbens trænerstab, men det var under forudsætning af, at Riddersholm, som Allan K. Jepsen har arbejdet sammen med i AGF, var sportsdirektør i klubben.

– Allan og jeg har haft en del samtaler efter Glen Riddersholms pludselige opsigelse. Allan står i dag med en følelse af, at man ikke har været ærlig i ansættelsesforløbet, og at præmissen for hans ansættelse nu har ændret sig væsentligt, hvilket jeg er enig i. Jeg har derfor i respekt over for Allan imødekommet hans ønske om at blive løst fra kontrakten

– Vores trænerteam og undertegnede er selvfølgelig ærgerlig over, at Allan ikke starter hos os, for han er en ekstremt dygtig træner. Jeg ønsker Allan alt muligt held og lykke fremover i hans nye job og beklager på klubbens vegne det ansættelsesforløb han har været igennem, siger Vendsyssel-formand Jacob Andersen i en pressemeddelelse.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.