AaB

Ripodsten: Fyreseddel ændrer intet for Friis

Jacob Friis har sat sig i det varme sæde i barndomsklubben AaB og er forberedt på, at det ikke nødvendigvis får en lykkelig slutning

Jacob Friis har i foråret ansvaret for at AaB kommer i top seks i Superligaen. Foto: Henrik Bo

Jacob Friis har i foråret ansvaret for at AaB kommer i top seks i Superligaen. Foto: Henrik Bo

FODBOLD:Der er fuldt fokus på Jacob Friis, når Superligaen bliver sparket i gang igen i starten af februar.

Han fik i december tjansen som cheftræner for AaB efter Morten Wieghorst blev fyret, og den tidligere assistenttræner bærer derfor det tunge ansvar om at indfri klubbens målsætning om en plads i top seks og dermed blive en del af slutspillet.

Jacob Friis fik i de sidste tre kampe inden vinterpausen en god start på cheftræner-tilværelsen med to sejre og et enkelt nederlag. Han er indforstået med, at resultaterne og spillet på banen skal forsætte i en positiv retning, hvis den aftale, der i første omgang gælder frem til sommer skal forlænges.

Han er dog også på det rene med, at det hele kan ende med en fyreseddel i den klub, der har været en del af hele hans liv.

- Jeg har gjort op med mig selv, at hvis jeg bliver fyret, så er der nogen i AaB's ledelse og bestyrelse, der synes, at jeg ikke har gjort mit job godt nok, og det må man have respekt for. Så kan jeg være enig eller uenig, men det kommer ikke til at ændre mit forhold til AaB, jeg vil stadig komme på stadion for at se AaB spille. Det kan jeg skrive under på, for jeg har været en del af klubben, siden jeg var fire år gammel, lyder det blandt andet fra Jacob Friis i den nyeste udgave af NORDJYSKE Mediers fodboldpodcast Ripodsten.

Her har han selskab af Jammerbugt FC's topscorer Viktor Ahlmann, som blandt andet fortæller om, hvordan det har været at tage turen fra at være et af de største talenter i AaB til at spille i 2. division.

Ripodsten kan høres i iTunes, Soundcloud mv.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.