Aalborg Håndbold

Rødt kort tændte Aalborg Håndbold i topbrag

Henrik Møllgaard blev sendt tidlig i bad i første halvleg, men holdkammeraterne steppede op og slog alligevel TTH Holstebro

Foto: Henrik Louis

Foto: Henrik Louis

HÅNDBOLD:I en tætpakket Jutlander Bank Arena måtte Aalborg Håndbolds tophold slide hårdt for at bekræfte sin status som landets bedste mandskab.

Men med en flot finish blev de nærmeste rivaler fra TTH Holstebro nedkæmpet 23-21, så Stefan Madsen mandskab nu har næsten uhentelige otte points forspring i toppen af Primo Tours Ligaen.

Det skete ovenikøbet uden landsholdsprofilen Henrik Møllgaards fulde assistance, for han så rødt godt fire minutter inde i anden halvleg.

Ifølge det noget usikre dommerpar, der valgte at gå ud og tjekke situationen igennem på video, ramte Møllgaard gæsternes Christoffer Cichosz i hovedet med en albue. Protesterne er da også set større.

Holdkammeraternes svar på at miste holdets bedste spiller var fire hurtige scoringer på stribe til 16-14, så holdet pludselig var tilbage i det førersæde, de ellers mistede i slutningen af første halvleg.

Teten havde de også længe i en mere hård end velspillet første halvleg, hvor de førte både 3-0 og 7-4, men i de sidste 10 minutter frem mod pausen gik målscoringen i stå

Foto: Henrik Louis

Foto: Henrik Louis

Store chancer blev brændt på holdets kommende keeper, Simon Gade i TTH-målet, og samtidig følte hjemmeholdet sig borddømt i flere situationer af det unge dommerpar. Gæsterne fra Holstebro var dog ligeglade og gik ud til anden halvleg foran 12-10, men det var en stakket frist.

Uden Møllgaard blev aalborgenserne dog presset til det sidste. Omar Ingi Magnusson, der ellers havde en hård aften med mange tekniske fejl, kom endelig på tavlen til 20-18 med syv minutter igen.

Føringen burde Magnus Saugstrup have øget til plus tre, men han sendte til sin egen store frustation bolden over et tomt net. I stedet fik de vestjyske gæster igen kontakt ved 21-21 med tre et halvt minut tilbage på haluret.

Foto: Henrik Louis

Foto: Henrik Louis

Omar Ingi Magnusson var dog ikke bleg for at tage ansvar. Islændingen, der sad ude hele efteråret med efterveerne fra en hjernerystelse, gled igennem på ydersiden og nettede utageligt til 22-21 med tre minutter igen.

Og med ét minut igen gjorde landsmanden Janus Smarason ham kunststykket efter til 23-21.

Mikael Aggefors, der stod på flotte 40 procent, gjorde også sit til, at den hektiske slutfase fald ud til aalborgensernes fordel.

Det var ikke nogen velspillet topkamp, men viljen og bredden på Aalborg Håndbolds tophold gjorde til slut forskellen.

Håndboldkampen i tal:

Aalborg Håndbold - TTH Holstebro 23-21 (10-12)

Stillinger undervejs: 3-3, 7-4, 8-9 (10-12), 14-14, 18-15, 21-21

Mål Aalborg: Henrik Møllgaard 4, Tobias Ellebæk 4, Janus Smarason 3, Omar Ingi Magnusson 3, Mark Strandgaard 3, Magnus Saugstrup 1, Sebastian Barthold 2, Mads Christiansen 1, Buster Juul 1, René Antonsen 1

Mål TTH: Johan Meklenborg 8

Udvisninger: Aalborg 1, TTH 4

Rødt kort: Henrik Møllgaard, Aalborg

Dommere: Nicklas Mark Pedersen og Nichlas Nygaard

Tilskuere: 3987

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.