Rune: Jeg får brug for mit bedste tennis mod Djokovic

Et møde med Novak Djokovic er noget, Holger Rune kan bruge før French Open, siger den danske tennisspiller.

Holger Rune var ude i tre hårde sæt i sin seneste kamp i Rom. Nu venter Novak Djokovic i onsdagens kamp. (Arkivfoto). <i>Filippo Monteforte/Ritzau Scanpix</i>

Holger Rune var ude i tre hårde sæt i sin seneste kamp i Rom. Nu venter Novak Djokovic i onsdagens kamp. (Arkivfoto). Filippo Monteforte/Ritzau Scanpix

Det vækker gode minder for Holger Rune at tænke tilbage på det seneste indbyrdes opgør mod Novak Djokovic.

Rune vandt i tre sæt og snuppede titlen i sæsonfinalen i Paris i november. Her blev der spillet på hardcourt.

Onsdag skal Rune møde Djokovic på grus i kvartfinalen i ATP-turneringen i Rom, men danskeren forventer alligevel en lignende kamp.

- For at være ærlig tror jeg ikke, kampen vil blive så anderledes fra den seneste. Novak Djokovic kan spille på alle underlag. Han er vanskelig at spille mod uanset hvor. Det har han vist. Han har vundet i Rom seks gange.

- Det siger sig selv, at det bliver svært. Jeg er nødt til at gøre mit bedste. Når jeg har restitueret fysisk, skal jeg gøre mig klar og forsøge at spille mit bedste tennis. Det får jeg helt sikkert brug for, siger Rune på ATP's hjemmeside.

Djokovic, der er nummer et i verden lige nu, er mindst nået frem til kvartfinalerne i Rom for 17. år i træk.

- Det bliver en god udfordring, som kan vise, hvor jeg står. Novak er en af de bedste spillere i tennissporten nogensinde.

- Det er godt at få chancen for at udfordre mig selv og forhåbentlig udfordre Novak, siger Rune, der er nummer syv i verden.

Før kvartfinalen har Rune vundet over Arthur Fils, Fabio Fognini og Alexei Popyrin.

- Jeg føler mig bedre og bedre tilpas inden Roland-Garros. Jeg føler, at jeg nærmer mig mit bedste niveau. Der er stadig få ting, jeg kan gøre bedre. Det er fint, for jeg har stadig tid, siger Rune.

Kvartfinalen mellem Rune og Djokovic spilles onsdag klokken 13.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.