Aalborg Pirates

Russisk profil er landet i Aalborg Pirates

Kirill Kabanovs arbejdstilladelse er på plads - men økonomien i aftalen med den russiske ishockeyprofil mangler stadig lidt

Arkivfoto: Nicolas Cho Meier

Arkivfoto: Nicolas Cho Meier

ISHOCKEY:Aalborg Pirates er kommet tættere på at kunne skrive Kirill Kabanov på holdkortet til den kommende sæson.

Sent søndag aften landede den russiske forward i Aalborg, og mandag formiddag var han på is for første gang, siden han forlod klubben som dansk mester i april 2018.

- Jeg kan bekræfte, at vi har fået arbejds- og opholdstilladelsen på plads. Så nu træner han med. Om han så også spiller for os, når Metal Ligaen begynder i starten af september, afhænger stadig af de to optioner, der er i kontrakten, fortæller Pirates-direktør Thomas Bjuring.

Aalborgenserne mangler fortsat omkring 35.000 kroner i den indsamling blandt sponsorer og fans, der blev sat i gang 6. august. Her var formålet at finde godt 300.000 ekstra kroner til budgettet.

- Vi er utrolig glade for den fantastiske opbakning, vi har fået. Nu håber vi også, at vi kan få den nødvendige hjælp til at nå det sidste stykke i mål, siger Thomas Bjuring.

Det sidste benspænd i kontrakten er, at Kirill Kabanov - mod et mindre beløb - kan vælge at skrive kontrakt med en klub i en større liga. Blot det sker senest 2. september.

Russeren har det seneste år spillet for Krefeld Pinguine i den tyske DEL-liga. Tidligere i karrieren har han vundet svensk sølv med Skellefteå, optrådt 20 gange i den russiske KHL-liga og spillet i den amerikanske AHL-liga.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst

Mest læste