AaB

Sådan vil AaB-træner angribe svær test mod FC Midtjylland

Rasmus Thelander er tilbage hos superligaholdet - se søndagens kamp direkte her på siden

Foto: Lars Pauli

Foto: Lars Pauli

FODBOLD:Rasmus Thelander er tilbage, når AaB søndag eftermiddag møder FC Midtjylland på udebane i den næstsidste testkamp før forårspremieren i Superligaen. Et opgør, der kan ses direkte på nordjyske.dk med start kl. 13.00.

Forsvarsstyrmanden sad ude, da AaB i onsdags tabte 1-3 i Randers, men der var først og fremmest tale om et forebyggende hvil, fortæller cheftræner Martí Cifuentes.

- Han har ikke været decideret skadet, men har haft et lidt stramt baglår, som har fået os til at være lidt konservative i vores tilgang. Nu føler han sig dog på toppen og er klar til at spille mod Midtjylland.

Opgøret i Herning er sat til at vare 120 minutter - efter ønske fra begge mandskaber.

- Det giver os mulighed for at give masser af minutter til alle spillere. Det skulle give den perfekte belastning i forhold til der, hvor vi lige nu befinder os i vores forberedelser, siger Martí Cifuentes, der regner med at skifte hele holdet efter godt en times spil.

FCM's stil passer AaB bedre

Spanieren håber at se fremgang over hele linjen - i forhold til Randers-kampen tidligere på ugen.

- Randers var en tricky modstander, fordi de spiller utroligt direkte, og det satte til en vis grad vores høje pres lidt ud af spillet. Midtjylland ønsker i højere grad at have bolden og kombinere, hvilket nok passer lidt bedre til vores spillestil. Men vi møder Danmarks bedste hold, så det alene bliver en stor udfordring, siger AaB-træneren.

Han har især to punkter, hvor han håber at se sit hold højne niveauet i eftermiddag.

- Jeg vil gerne se, at vi er bedre i presset, og at vi er mere afklarede, når vi selv skal spille bolden ud af deres pres. Der er kun 10 dage til, at vi skal stå klar mod FC København i den første turneringskamp, så spillerne skal til at steppe op, påpeger Martí Cifuentes.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.