AaB

Sammensat Hobro-hold slog AaB i reserveligaen

Der var mandag nordjysk opgør i reserveligaen, som Hobro trak sig sejrrigt ud af

Wessam Abou Ali stod for AaB's enlige scoring. Foto: Torben Hansen

Wessam Abou Ali stod for AaB's enlige scoring. Foto: Torben Hansen

FODBOLD:Der var masser af superliga-erfaring på det hold, som AaB mandag sendte i aktion mod Hobro IK i reserveholdsturneringen, Omvendt var Hobros hold en god blanding af prøvespillere, ungdomsspillere og en lille håndfuld af de spillere, som klubben har hentet ind denne sommer.

Det fik dog ikke den store indflydelse på kampen, da Hobro rejste fra Aalborg Portland Park med en sejr på 1-2.

Det var ellers aalborgenserne, som kom bedst fra start, da Søren Tengstedt spillede Wessam Abou Ali fri. Angriberen røg en tur i græsset, da han blev nedlagt med ulovlige midler. Han tog selv straffesparket, som han sikkert eksekverede.

Små 15 minutter senere fik Hobro udlignet, da Don Deedson Louicius med et aggressivt pres erobrede bolden på midten af banen og spillede Oliver Thychosen, som fra kanten af feltet med en følt afslutning sparkede bolden i kassen.

Oliver Thychosen var ligeledes en del af gæsternes afgørende 1-2 scoring. Kantspilleren fik øje på en fri Mathias Poulsen i feltet, som bare skulle styre bolden i kassen.

Med sejren ligger Hobro sammen med AGF på en delt førsteplads i reserveligaen, mens AaB indtager sidstepladsen efter to kampe.

Foto: Torben Hansen.

Foto: Torben Hansen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.