Se billederne: Brandvarm finne sendte White Hawks tættere på Final4

Aleksi Halme hjalp Frederikshavn White Hawks til en sikker sejr over SønderjyskE og har nu scoret fem gange i sine første fem kampe for høgene

Aleksi Halme scorede to gange i sejren over SønderjyskE. Foto: Henrik Louis <i>Foto:Henrik Simonsen</i>

Aleksi Halme scorede to gange i sejren over SønderjyskE. Foto: Henrik Louis Foto:Henrik Simonsen

ISHOCKEY:Frederikshavn White Hawks fastholdt søndag førstepladsen i Metal Ligaen, da det hjemme i Nordjyske Bank Arena blev til en sikker 4-0-sejr over SønderjyskE.

Dermed har vendelboerne nu fem point ned til de nærmeste forfølgere Aalborg Pirates og Herning Blue Fox, der dog begge har spillet to kampe færre.

Se billeder fra kampen nederst i artiklen.

Med sejren tog Frederikshavn White Hawks endnu et stort skridt mod vejen til en plads i pokalturneringens Final4. Final4-billetterne går til de fire øverst placerede hold efter 16 spillerunder.

White Hawks har nu 10 point ned til SønderjyskE på femtepladsen, men sønderjyderne mangler stadig at spille fem kampe, inden Final4-regnskabet gøres op.

Frederikshavn White Hawks - SønderjyskE 4-0

Periodecifre: 2-0, 1-0, 1-0

Mål: 1-0 Aleksi Halme (09.17), 2-0 Mark McNeill (15.32), 3-0 Nikolaj Krag Christensen (24.16), 4-0 Aleksi Halme (59.21)

Udvisninger: Frederikshavn White Hawks 3x2 minutter, SønderjyskE 4x2 minutter

Nytilkomne Aleksi Halme gav Frederikshavn White Hawks en god start, da han med sit fjerde mål i sine første fem kampe i White Hawks-trøjen gjorde det til 1-0.

Mark McNeil, der er et andet af de nye ansigter på denne sæsons White Hawks-hold, gjorde det til 2-0 fire et halvt minut før første periodes udløb.

Fire minutter inde i anden periode blev det 3-0 ved Nikolaj Krag Christensen, og 20 sekunder før tredje periodes udløb cementerede Aleksi Halme sejren med en scoring i et tomt SønderjyskE-mål.

Det var finnens femte mål for White Hawks siden ankomsten i begyndelsen af oktober. Han er i første omgang kun lejet i KHL-klubben Jokerit til og med hjemmekampen mod SønderjyskE 5. november.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden