AaB

Sidste test: AaB og Vejle delte gaver ud

Aalborgenserne fik rettet defensiven undervejs og hentede en sejr i den sidste test før superligaforåret

FODBOLD:Resultatmæssigt fik AaB en god generalprøve på forårspremieren mod Randers om godt en uge. Lørdag slog de superligakollegerne fra Vejle med hele 5-3 på kunststofbanen i Aalborg Øst.

I første halvleg var der tale om et sandt chanceorgie, hvor Vejle gentagne gange spillede sig igennem og fik AaB til at se skidt ud. Gæsterne kom foran efter blot fem minutter - efter en stikning gennem det centrale forsvar til Gustaf Nilsson.

AaB havde dog også deres muligheder. En par fine tilbud til først Tom van Weert og siden Philipp Ochs på et frispark, der snittede overliggeren. Udligningen efter et kvarter var fortjent nok og kom, da van Weert rettede en afslutning fra Rasmus Würtz af tæt under mål.

Rinne forærede mål væk

Vejle kom igen foran i det 23. minut - godt hjulpet af målmand Jacob Rinne, der i stedet for at cleare en bold begyndte at spille på tværs. Det resulterede i en scoring til 1-2 i tomt net ved Mucolli.

Igen slog AaB hurtigt tilbage - efter et hjørnespark. Jakob Blåbjerg var først på bolden ved bagerste stolpe og udlignede med hovedet til 2-2 i det 25. minut.

Efterfølgende var Vejle millimeter fra at komme tilbage i front, men stolpen og en flot redning af Rinne stod i vejen. I stedet gik AaB til pause foran 3-2 - igen efter et hjørnespark. Denne gang var det Kasper Pedersen, der kom højest ved bagerste stolpe.

Rettet ind i pausen

I pausen fik AaB rettet nogle defensive ting, og siden var det begrænset, hvad Vejle spillede sig frem til. I stedet kom nordjyderne til mange gode muligheder. Tom van Weert brændte et par oplagte, men efter en times spil fik han alligevel øget til 4-2 på Kasper Kusks fine oplæg.

Det blev også 5-2 efter blot 63 minutters spil, da Lucas Andersen tog sagen i egen hånd og udplacerede Vejles målmand. Siden skiftede AaB hele holdet, men bevarede alligevel initiativet. Det var først i det 86. minut, at Vejle fik reduceret efter et fladt indlæg til første stolpe, som Adam Jakobsen kom først på.

Næste gang, AaB skal i aktion, er det alvor. Søndag 10. februar gælder det Randers FC hjemme på Aalborg Portland Park.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.