Sikker sejr trods karantæne

Aalborg Pirates tog en komfortabel hjemmesejr mod kriseramte SønderjyskE

Søren Olsson
Jubel efter Christopher Frederiksen (94) har scoret til 1-0. Foto: Henrik Bo
Aalborg Pirates 5. december 2017 21:17

ISHOCKEY: Aalborg Pirates valgte den bedste løsning at komme videre på efter søndagens på alle måder dårlige kamp i Herlev, da holdet vandt med 5-2 på hjemmebane over SønderjyskE tirsdag aften.

Det på trods af, at holdet altså i tirsdagens kamp og også de tre følgende er uden den russiske stjerne Kirill Kabanov, der afsoner karantæne for en knætackling i netop kampen i Herlev.

Men kampen mod SønderjyskE var aldrig i fare, og piraterne holder dermed fast i pladsen i toptre i Metal Ligaen.

I første periode var piraterne bedst, men man skulle helt hen til det 19. minut, før Christopher Frederiksen kunne bringe holdet foran.

I begyndelsen af anden periode forsøgte gæsterne at presse på, men de kom ikke frem til de store chancer, og i stedet lukkede piraterne eftertrykkeligt opgøret i de sidste fem minutter af perioden.

Først var det tilbagevendte Lasse Jul Korsgaard, der scorede til 2-0, og Mikkel Højbjerg fulgte op med to scoringer - den sidste sat ind blot 15 sekunder før periodens udløb.

Tredje periode forløb derfor forholdsvist udramatisk, i de første 10 minutter, men derfra kom der tænding på kampen. Først fik Aalborg-backen Lasse Bo Knudsen brokket sig til en badebillet, og dernæst blev forward Henry Hardarson overfaldet af op til flere SønderjyskE-spillere. Det takserede dommerne til to udvisninger til gæsterne og en til Hardarson, og det tog SønderjyskE-træner Dan Ceman ilde op, så han også røg tidligt i omklædningsrummet. Dernæst udnyttede Lasse Jul Korsgaard powerplay til sin anden scoring i kampen, inden Anders Förster og Patrick Dwyer fik reduceret.

Piraterne er stadig på tredjepladsen i Metal Ligaens grundspil efter Odense, der tirsdag sejrede hjemme mod Rungsted. Piraterne har spillet 26 af grundspillets 50 kampe.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...

Her ville vi gerne vise dig forslag til flere artikler, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Nordjyske Plus

Henter artikler...