Sikker sejr trods karantæne

Aalborg Pirates tog en komfortabel hjemmesejr mod kriseramte SønderjyskE

Søren Olsson
Jubel efter Christopher Frederiksen (94) har scoret til 1-0. Foto: Henrik Bo
Aalborg Pirates 5. december 2017 21:17

ISHOCKEY: Aalborg Pirates valgte den bedste løsning at komme videre på efter søndagens på alle måder dårlige kamp i Herlev, da holdet vandt med 5-2 på hjemmebane over SønderjyskE tirsdag aften.

Det på trods af, at holdet altså i tirsdagens kamp og også de tre følgende er uden den russiske stjerne Kirill Kabanov, der afsoner karantæne for en knætackling i netop kampen i Herlev.

Men kampen mod SønderjyskE var aldrig i fare, og piraterne holder dermed fast i pladsen i toptre i Metal Ligaen.

I første periode var piraterne bedst, men man skulle helt hen til det 19. minut, før Christopher Frederiksen kunne bringe holdet foran.

I begyndelsen af anden periode forsøgte gæsterne at presse på, men de kom ikke frem til de store chancer, og i stedet lukkede piraterne eftertrykkeligt opgøret i de sidste fem minutter af perioden.

Først var det tilbagevendte Lasse Jul Korsgaard, der scorede til 2-0, og Mikkel Højbjerg fulgte op med to scoringer - den sidste sat ind blot 15 sekunder før periodens udløb.

Tredje periode forløb derfor forholdsvist udramatisk, i de første 10 minutter, men derfra kom der tænding på kampen. Først fik Aalborg-backen Lasse Bo Knudsen brokket sig til en badebillet, og dernæst blev forward Henry Hardarson overfaldet af op til flere SønderjyskE-spillere. Det takserede dommerne til to udvisninger til gæsterne og en til Hardarson, og det tog SønderjyskE-træner Dan Ceman ilde op, så han også røg tidligt i omklædningsrummet. Dernæst udnyttede Lasse Jul Korsgaard powerplay til sin anden scoring i kampen, inden Anders Förster og Patrick Dwyer fik reduceret.

Piraterne er stadig på tredjepladsen i Metal Ligaens grundspil efter Odense, der tirsdag sejrede hjemme mod Rungsted. Piraterne har spillet 26 af grundspillets 50 kampe.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...